verzending 1-2 werkdagen ♡ gratis verzenden v.a. €50 (NL) ♡ 14 dagen bedenktijd

Privacyverklaring Fashion-Click

PRIVACYVERKLARING FASHION-CLICK

Mei 2018

 

Natuurlijk gaan wij vertrouwelijk met al je gegevens om. Om je daarover beter te kunnen informeren hebben we deze privacyverklaring opgesteld. Heb je vragen over de verwerking van je persoonsgegevens, neem dan contact met ons op.

 

  1. Over ons

 

Fashion-Click

KvK                                        62895532

E-mailadres                             info@fashion-click.nl

Telefoonnummer                     +31 (0) 641308936 

 

  1. Persoonsgegevens

Deze persoonsgegevens verwerken we

  1. Voor- en Achternaam
  2. Adres en Woonplaats
  3. E-mailadres
  4. Telefoonnummer
  5. IP-adres
  6. Bankrekeningnummer

 

Wij verwerken geen bijzondere persoonsgegevens

 

Hoe komen we aan jouw persoonsgegevens?

We verkrijgen persoonsgegevens van jou wanneer je bij ons een bestelling plaatst, een e-mail naar ons stuurt of je inschrijft op onze nieuwsbrief. Wanneer je alleen surft op onze website, verwerken we mogelijk wel (een deel van) je IP-adres.

 

  1. Doeleinden

Om deze redenen verwerken we de persoonsgegevens

We verwerken je persoonsgegevens alleen wanneer we dat van de wet mogen en voor de doeleinden die we hieronder hebben beschreven

 

Bestellingen

Wanneer je bij ons een bestelling plaatst en iets koopt, moeten wij dat natuurlijk wel aan jou leveren. Daarom verwerken we de gegevens die je bij de bestelling hebt moeten invullen om het product op te kunnen sturen. Als je ons een bestelling hebt geplaatst gegeven, dan verwerken we de gegevens die noodzakelijk zijn voor de uitvoering van die opdracht. Dat zijn in elk geval je naam en e-mailadres en overige gegevens die noodzakelijk zijn om een correcte factuur te kunnen versturen. Bij betaling zullen we bovendien te zien krijgen van welke rekening dit komt en wie de rekeninghouder is. We bewaren deze gegevens nog tenminste 7 jaar voor het geval er iets mis gaat met het product en omdat we de facturatiegegevens verplicht 7 jaar moeten bewaren.

 

IP-adres

We willen graag weten hoe je onze website gebruikt. Daarom verwerken we (een deel van) je IP-adres. Het analyseren van je websitebezoek is voor ons een gerechtvaardigd belang. Het is voor ons van groot belang de website te kunnen verbeteren en het heeft maar weinig invloed op jouw privacy. We bewaren het IP-adres maximaal 2 jaar.

 

Nieuwsbrief

We versturen je graag een nieuwsbrief, omdat je klant bij ons bent of omdat je daar jezelf voor hebt ingeschreven. We verwerken daarom je naam en e-mailadres om je informatie en nieuws te kunnen sturen. We bieden onder elke nieuwbrief de mogelijkheid aan om je uit te schrijven. We bewaren je gegevens voor dit doeleinde, totdat je je hebt uitgeschreven.

 

Vragen en overig contact

Wanneer jij mijn contactformulier invult, zal ik je gegevens nodig hebben om je bericht contact met je opnemen. Daarom verwerk ik je naam en e-mailadres, zodat ik je van een antwoord en/of informatie kan voorzien. Omdat ik graag nog een tijdje zou willen terugzien met wie ik contact gehad heb, bewaar ik deze gegevens tot 5 jaar na ons laatste contactmoment.

 

Gerechtvaardigd belang

We hebben een gerechtvaardigd belang om jouw persoonsgegevens te verwerken voor een aantal van bovengenoemde doeleinden. We hebben daarbij een afweging gemaakt tussen jouw privacybelang en onze belangen. Zo is het in ons belang om te weten hoe je onze website bezoekt en welke aankopen je doet, om je zo de volgende keer een betere website met betere winkelervaring te kunnen bieden.

 

  1. Doorgifte

Ontvangers van persoonsgegevens

We delen jouw gegevens met de volgende derden, waaronder onze verwerkers:

  • Hosting van onze website
  • Hosting van ons webwinkelsysteem
  • Boekhoudsoftware en onze boekhouder
  • Nieuwsbriefsoftware
  • Betaaldiensten
  • Bezorgdiensten

 

Doorgifte derde landen

Wij proberen persoonsgegevens zo veel mogelijk binnen de EER te verwerken, maar soms ontkomen we er niet aan ook diensten van buiten de EER in te zetten. Deze bedrijven zijn gevestigd in een door de Europese Commissie aangewezen adequaat land.

 

Als ze niet in een adequaat land zijn gevestigd, zijn er passende waarborgen getroffen of bindende bedrijfsvoorschriften vastgesteld. Meestal hebben we gebruik gemaakt van de EU model clauses. Hiervan kun je een kopie opvragen door ons een e-mail te sturen.

 

  1. Jouw rechten

We informeren je graag over de rechten die jij hebt en de invloed die je kunt uitoefenen op de verwerking van jouw persoonsgegevens.

Wil je een van deze rechten uitoefenen, neem dan contact op per e-mail via info@fashion-click.nl.

 

Inzage, rectificatie en wissing

Je hebt het recht om te weten welke persoonsgegevens we van je verwerken en je mag vervolgens verzoeken deze te laten rectificeren of te wissen.

 

Beperking van de verwerking

Je hebt het recht ons te verzoeken de verwerking van jouw persoonsgegevens te beperken, bijvoorbeeld, wanneer de gegevens niet meer juist zijn, de verwerking onrechtmatig is, we jouw persoonsgegevens niet meer nodig hebben of in afwachting van een beslissing op het bezwaar dat je gemaakt hebt tegen de verwerking.

 

Recht op bezwaar

Je hebt het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens. Maak je bezwaar tegen het gebruik van persoonsgegevens ten behoeve van direct marketing, dan zullen we jouw persoonsgegevens daar niet meer voor inzetten.

 

Gegevensoverdraagbaarheid

Je hebt het recht jouw persoonsgegevens van ons in een gestructureerde, gangbare en machinaal leesbare vorm te ontvangen, zodat je deze aan een andere partij kunt overdragen, wanneer je ons toestemming had gegeven om jouw gegevens te verwerken en wanneer de verwerking geautomatiseerd is gedaan.

 

Toestemming intrekken

Hebben we je gegevens voor een bepaald doel verkregen op basis van jouw toestemming, dan mag je deze toestemming te allen tijde intrekken. Het intrekken van de toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van de verwerking vóór de intrekking.

 

Klachten

Heb je klachten over hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan? Je hebt het recht je klachten in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

  1. Beveiliging persoonsgegevens

Wij hebben passende organisatorische en technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken. Zo hebben wij toegang tot de persoonsgegevens beperkt tot geautoriseerde medewerkers en is er toegangscontrole door middel van een wachtwoord.

 

  1. Cookies

Voor een zo goed mogelijke werking van deze website en om de inhoud van advertenties af te stemmen op jouw voorkeuren worden cookies gebruikt.

 

Een cookie is een klein bestandje dat door onze website wordt meegestuurd en door jouw browser op randapparatuur wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar onze website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer: [http://www.consuwijzer.nl/telecom-post/internet/privacy/uitleg-cookies].

 

Social media

We willen het voor jou graag zo gemakkelijk mogelijk maken om de content van onze website te delen via social media. Dit kan door middel van een aantal social media buttons. Lees de privacyverklaringen van de respectievelijke social media-kanalen om te weten hoe zij met privacy omgaan.

·       Facebook: [https://www.facebook.com/privacy/explanation]

  • Instagram: [https://www.instagram.com/about/legal/privacy/?hl=nl]
  • Pinterest: [https://policy.pinterest.com/en/privacy-policy]

 

Functionele cookies

De functionele cookies zorgen ervoor dat producten in een winkelwagentje bewaard kunnen worden en dat er afgerekend kan worden. Deze cookies worden tot 7 jaar bewaard.

 

Google Analytics
Omdat we graag willen weten hoe onze bezoekers de website gebruiken, zodat we het gebruik van de website kunnen optimaliseren, gebruiken wij Google Analytics. Via deze website worden er daarom analytische cookies van Google geplaatst. Deze Google Analytics cookies worden maximaal 2 jaar. Meer informatie over het privacybeleid van Google vind je hier: [https://policies.google.com/privacy].

 

Tracking cookies

Facebook

We gebruiken cookies van Facebook om te zien welke producten bekeken worden en relevantere advertenties te kunnen tonen. We gebruiken pixels om informatie vast te leggen over de manier waarop jij deze website gebruikt. Hierdoor kunnen we onze Facebook-advertenties targeten op doelgroepen van mensen die onze website hebben bezocht. Meer informatie over cookies van Facebook kunt u hier vinden: [https://www.facebook.com/policies/cookies/]. Deze cookies worden maximaal 2 jaar bewaard.

 

Bekeeting

Via deze website worden cookies van Bekeeting geplaatst, om jouw gebruikservaring te verbeteren. Deze cookies blijven maximaal 2 jaar opgeslagen. Meer informatie over het privacybeleid van Bekeeting vind je hier: [https://beeketing.com/privacy-policy].

 

Zopim

Tenslotte plaatsen we cookies van Zopim, om het mogelijk te maken om jou direct via onze chatfunctie bij te staan. Deze cookies van Zopim blijven maximaal 1 jaar opgeslagen. Meer informatie over de cookies van Zopim vind je hier [https://www.zopim.com/privacy.html].

 

Uitschakelen en verwijderen

Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.

 

Links

Op onze website zul je links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten deze website. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijzen wij hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

 

  1. Wijzigingen

Het kan zijn dat we onze privacyverklaring moeten wijzigen, bijvoorbeeld omdat we een andere werkwijze zijn gaan hanteren. We zullen de nieuwe privacyverklaring altijd op onze website publiceren. Als de wijzigingen direct op jou van toepassing zijn, zullen we de wijzigingen ook direct met jou communiceren.