verzending 1-2 werkdagen ♡ gratis verzenden v.a. €50 (NL) ♡ 14 dagen bedenktijd

Armbanden zijn dé accessoires van dit moment

Armbanden zijn dé accessoires van dit moment
block
block
Min: €0 Max: €50

Fashion-Click gift card €15,-

Je zoekt een leuk cadeau, maar kun je niet meteen kiezen? Bestel dan de Fashion-Click cadeaubon! Hiermee geef je iemand keuze uit onze grote fashion collectie armbanden, kettingen, oorbellen, tassen, sjaals en accessoires. Succes gegarandeerd!

€15,00

Armband Layers Dots

Armbandjes zijn perfect om te combineren met je outfit! En hoe leuk is deze versie met 3 laagjes? Combineer dit armbandje met je andere sieraden of met het bijpassende choker balls kettinkje.

€12,95

Armband Pearls &Balls

Armbandjes zijn perfect om te combineren met je outfit! En hoe leuk is deze versie met classy witte pareltjes en gouden balletjes.  Combineer dit classy armbandje met je andere sieraden.

€12,95

Armband Mixed

Armbandjes zijn perfect om te combineren met je outfit! En hoe leuk is deze versie? Combineer dit classy armbandje met je andere sieraden.

€14,95

Armband Design Stone

Armbandjes zijn perfect om te combineren met je outfit! En hoe leuk is dit armbandje met mooie high quality steen? Maak je keuze tussen groen, zwart of lichtgrijs.

€14,95

Armband Classy

Armbandjes zijn perfect om te combineren met je outfit! En hoe leuk is deze versie?  Combineer dit classy armbandje met je andere sieraden of met het bijpassende kettinkje.

€12,95

Armband Double Fun Classy

Armbandjes zijn perfect om te combineren met je outfit! En hoe leuk is deze versie? Dit classy armbandje bestaat uit 2 armbandjes. Combineer dit classy armbandje met je andere sieraden.

€14,95

Armband "Mum I Love You"

Speciaal voor moederdag hebben wij deze mooie armband laten maken:) Op de bangle staat de tekst; "Mum I Love You"

€14,95

Armband "We Love You Mom"

Fijn armbandje met een plaatje met daarin gegraveerd "WE LOVE YOU MOM" Verder is hij door de extender verstelbaar, zodat het plaatje altijd mooi aan de bovenkant gedragen kan worden.

€12,95

Armband Sisters

Fijn armbandje met een plaatje met daarin gegraveerd "Sisters " Verder is hij door de extender verstelbaar, zodat het plaatje altijd mooi aan de bovenkant gedragen kan worden.

€12,95

Armband Hartje

Wij zijn helemaal weg van dit fijne armbandje met cutie hartje. Dit armband met hartje is erg subtiel en erg leuk te combineren met je andere armbandjes of met het bijpassende kettinkje.

€12,95

Armband Your'e Own Letter Zilver

Dit zilveren armbandje met initial is de musthave van dit moment! Hoe leuk is het om je eigen voorletter of misschien wel van je love bij je te dragen met dit leuke armbandje? Het armbandje is gemaakt van stainless steel.

€12,95
Pagina 1 van 12