verzending 1-2 werkdagen ♡ gratis verzenden v.a. €50 (NL) ♡ 14 dagen bedenktijd

Haaraccessoires, sokjes, hoeden, je vindt het hier

block
block
Min: €0 Max: €15

Haarband Happy Flowers

De haarband is weer HOTTER than HOT!!! En het handige van deze "ready to go" gekleurde flower print haarband ; geen ingewikkeld knoopwerk meer!! De haarband bevat elastiek, waardoor hij iedereen past.

€9,95

Haarband Leopard

De haarband is weer HOTTER than HOT!!! En het handige van deze "ready to go" leopard print haarband ; geen ingewikkeld knoopwerk meer!! De haarband bevat elastiek, waardoor hij iedereen past.

€9,95

Haarband Pineapple Dark Blue

De haarband is weer HOTTER than HOT!!! En het handige van deze "ready to go" gekleurde print haarband ; geen ingewikkeld knoopwerk meer!! De haarband bevat elastiek, waardoor hij iedereen past.

€9,95

Haarband Pineapple Party White

De haarband is weer HOTTER than HOT!!! En het handige van deze  "ready to go"  gekleurde print haarband ; geen ingewikkeld knoopwerk meer!! De haarband bevat elastiek, waardoor hij iedereen past.

€9,95

Haarband Pineapple Party Yellow

De haarband is weer HOTTER than HOT!!! En het handige van deze  "ready to go"  gekleurde print haarband ; geen ingewikkeld knoopwerk meer!! De haarband bevat elastiek, waardoor hij iedereen past.

€9,95

Haarband Velvet Red

De haarband is weer HOTTER than HOT!!! En het handige van deze ready to go Rode Fluwelen haarband ; geen ingewikkeld knoopwerk meer!! De haarband bevat elastiek, waardoor hij iedereen past.

€8,95

Haarband Velvet Salmon

De haarband is weer HOTTER than HOT!!! En het handige van deze "ready to go" fluwelen haarband ; geen ingewikkeld knoopwerk meer!! De haarband bevat elastiek, waardoor hij iedereen past.

€9,95

Key Chain Fluffy Flamingo

Flamingo's blijven leuk en hoe cute is deze vrolijke sleutelhanger? Ook als jassenhanger te gebruiken.

€12,95

Make Up Tasje Banana Fever

Wij worden vrolijk van dit leuke fleurige make -up tasje met bananen print.

€7,95

Braid Rings Shell

De haartrend van komende seizoen zijn deze braid rings! Deze braid rings met shell bedel is de trend voor het komende (festival)seizoen. Vele bloggers en It-girls zijn met deze ringen in hun vlecht gespot!

€7,95

Socks Bordeaux Bow

De trend van dit moment zijn deze sokjes met strikje! Je ziet menig fashionlover er al mee lopen! Deze sokjes zijn bordeaux van kleur en zijn super gaaf om te combineren met je partyoutfit.

€7,95
Pagina 1 van 2