verzending 1-2 werkdagen ♡ gratis verzenden v.a. €50 (NL) ♡ 14 dagen bedenktijd

Lekkere grote wallets vind je hier

block
block
Min: €0 Max: €20

Portemonnee Coco Bruin

Trendy portemonnee in een mooie bruine kleur. Ook te gebruiken als clutch, deze is groot genoeg om zelfs je mobiel in op te bergen.

€12,95

Portemonnee Marble Black

De Marble trend blijft dit seizoen hot! Bij de sieraden zie je het al meerdere malen terug komen en nu dus ook bij onze portemonnee's. Ook te gebruiken als clutch, deze is groot genoeg om zelfs je mobiel in op te bergen.

€14,95

Portemonnee Marble White

Yeaah we hebben weer een hot item in de collectie!!  De Marble trend blijft dit seizoen hot!  Bij de sieraden zie je het al meerdere malen terug komen en nu dus ook bij onze portemonnees.

€14,95

Portemonnee Double Stars

Deze portemonnee heeft verschillende vakken voor pasjes en een rits voor kleingeld. Binnenin 4 grote vakken waarvan één vakje met rits, daarnaast 14 vakjes voor al je pasjes. Deze portemonnee is groot genoeg om zelfs je mobiel in op te bergen.

€16,95

Portemonnee Metallic Pink

Trendy portemonnee in mettalic pink! De trend van dit moment!  Ook te gebruiken als clutch, deze is groot genoeg om zelfs je mobiel in op te bergen.

€12,95

Portemonnee Metallic Silver

Trendy portemonnee in mettalic zilver! De trend van dit moment!  Ook te gebruiken als clutch, deze is groot genoeg om zelfs je mobiel in op te bergen.

€12,95

Portemonnee Sequin Heart Blue

Trendy portemonnee in een blauwe kleur met een hart gemaakt van pailletjes. Ook te gebruiken als clutch, deze is groot genoeg om zelfs je mobiel in op te bergen.

€14,95

Portemonnee Sequin Heart Grey

Trendy portemonnee in een grijze kleur met een hart gemaakt van pailletjes. Ook te gebruiken als clutch, deze is groot genoeg om zelfs je mobiel in op te bergen.

€14,95

Portemonnee Sequin Heart Pink

Trendy portemonnee in een roze kleur met een hart gemaakt van pailletjes. Ook te gebruiken als clutch, deze is groot genoeg om zelfs je mobiel in op te bergen.

€14,95