verzending 1-2 werkdagen ♡ gratis verzenden v.a. €50 (NL) ♡ 14 dagen bedenktijd

Voor ringen moet je bij ons zijn!

Voor ringen moet je bij ons zijn!
block
block
Min: €0 Max: €100

Fashion-Click gift card €20,-

Je zoekt een leuk cadeau, maar kun je niet meteen kiezen? Bestel dan de Fashion-Click cadeaubon! Hiermee geef je iemand keuze uit onze grote fashion collectie armbanden, kettingen, oorbellen, tassen, sjaals en accessoires. Succes gegarandeerd!

€20,00

Ring Braided

Minimalistische ring met een twist. Erg leuk te combineren met je andere ringen voor the ultimate ring party!

€3,95

Ring Leaf Lines

Erg leuk te combineren met je andere ringen voor the ultimate ring party!

€4,95

Ring Turquoise Stone

Wow wij zijn helemaal weg van deze boho ring met turquoise steen. Erg leuk te combineren met je andere ringen voor the ultimate ring party!

€3,95

Ring Black Stone

Wow wij zijn helemaal weg van deze boho ring met zwarte steen. Erg leuk te combineren met je andere ringen voor the ultimate ring party!

€3,95

Ring The Chain

Wow wij zijn helemaal weg van deze minimalistische ring. Erg leuk te combineren met je andere ringen voor the ultimate ring party!

€4,95

Ring 3 Braids

Wow wij zijn helemaal weg van deze minimalistische ring. Erg leuk te combineren met je andere ringen voor the ultimate ring party!

€4,95

Ring Tie The Knot

Wow wij zijn helemaal weg van deze verstelbare ring met knoop. Erg leuk te combineren met je andere ringen voor the ultimate ring party of met de bijpassende armband.

€7,95

Ring Double Bar

Een topper als je houdt van een minimalistische stijl!  Deze ring heeft twee staafjes zitten aan de voorkant.

€9,95

Ring Havana

How cute is deze basic ring met witte fonkelende steen. Erg leuk te combineren met je andere ringen. Deze ring heeft een open achterkant en is in maat verstelbaar zo past deze om elke vinger:)

€14,95

Ring Varadero

Wow wij zijn helemaal weg van deze dubbele ring met driehoekje en kleine strass steentjes. Deze ring heeft een open achterkant en is in maat verstelbaar.

€14,95

Ring Lima

Wow wij zijn helemaal weg van deze dubbele ring met kleine strass steentjes. Deze ring heeft een open achterkant en is in maat verstelbaar.

€12,95
Pagina 1 van 4