☆ BINNEN 1 WERKDAG VERZONDEN ☆ BINNEN 30 DAGEN RETOURNEREN☆ VEILIG ACHTERAF BETALEN ☆ GRATIS VERZENDING V.A €75,- ☆

Mondkapjes

Mondkapjes
block
block
Min: €0 Max: €10

Mondkapje Glitter Zilver

Bescherm jezelf en anderen tegen ziekten en virussen met dit wasbare glitter print mondkapje met metaal. Combineer veiligheid, en gebruiksgemak, én match deze met je outfit.

€7,95

Mondkapje Glitter Goud

Bescherm jezelf en anderen tegen ziekten en virussen met dit wasbare glitter print mondkapje met metaal. Combineer veiligheid, en gebruiksgemak, én match deze met je outfit.

€7,95

Mondkapje Grijs

Bescherm jezelf en anderen tegen ziekten en virussen met dit wasbare grijze mondkapje met metaal. Combineer veiligheid, en gebruiksgemak, én match deze met je outfit.

€7,95

Mondkapje Bordeaux Rood

Bescherm jezelf en anderen tegen ziekten en virussen met dit wasbare bordeaux rode mondkapje met metaal. Combineer veiligheid, en gebruiksgemak, én match deze met je outfit.

€7,95

Mondkapje Zwart

Bescherm jezelf en anderen tegen ziekten en virussen met dit wasbare zwarte mondkapje met metaal. Combineer veiligheid, en gebruiksgemak, én match deze met je outfit.

€7,95 €4,95

Mondkapje Zand / Beige

Bescherm jezelf en anderen tegen ziekten en virussen met dit wasbare mondkapje met metaal. Combineer veiligheid, en gebruiksgemak, én match deze met je outfit. Gebruik ze in het openbaar vervoer (verplicht per 1 juni 2020)

€7,95

Mondkapje Donkerblauw

Bescherm jezelf en anderen tegen ziekten en virussen met dit wasbare mondkapje. Combineer veiligheid, en gebruiksgemak, én match deze met je outfit. Gebruik ze in het openbaar vervoer (verplicht per 1 juni 2020)

€7,95 €4,95

Mondkapje You're To Close Zwart

Bescherm jezelf en anderen tegen ziekten en virussen met dit zwarte herbruikbare mondkapje met de tekst "If you read this you're to close " Combineer veiligheid, en gebruiksgemak, én match deze met je outfit. Gebruik ze in het openbaar vervoer (verplicht

€8,95 €4,95

Mondkapje Love Yourself Zwart

Bescherm jezelf en anderen tegen ziekten en virussen met dit zwarte herbruikbare mondkapje met de tekst " Love Yourself "Combineer veiligheid, en gebruiksgemak, én match deze met je outfit. Gebruik ze in het openbaar vervoer (verplicht per 1 juni 2020

€8,95 €4,95

Mondkapje Good Day Zwart

Bescherm jezelf en anderen tegen ziekten en virussen met dit zwarte herbruikbare mondkapje met de tekst "Today is a good day " Combineer veiligheid, en gebruiksgemak, én match deze met je outfit. Gebruik ze in het openbaar vervoer (verplicht per 1 juni 20

€8,95 €4,95

Mondkapje Black & Stars

Bescherm jezelf en anderen tegen ziekten en virussen met dit wasbare zwarte mondkapje met kleine sterren. Combineer veiligheid, en gebruiksgemak, én match deze met je outfit. Gebruik ze in het openbaar vervoer (verplicht per 1 juni 2020)

€7,95

Mondkapje Daily Flowers

Bescherm jezelf en anderen tegen ziekten en virussen met dit herbruikbare mondkapje met bloemenprint. Combineer veiligheid, en gebruiksgemak, én match deze met je outfit. Gebruik ze in het openbaar vervoer (verplicht per 1 juni 2020)

€7,95
Pagina 1 van 2

Op alle Mondkapjes gratis verzending

Ga voor safe and stay fashionable met een van onze leuke mondkapjes.


Enkele praktische tips: 

  • Was voor en na het afzetten van het mondkapje je handen minimaal 20 seconden met water en zeep.
  • Raak tijdens het op- en afzetten alleen het elastiek aan.
  • Zorg dat je mond, neus en kin goed bedekt zijn en raak het mondkapje daarna niet meer aan. Met een kleine opening neemt de werking al af.
  • Gebruik het mondkapje maximaal drie uur per uur keer.
  • Bewaar een schoon en gebruikt mondkapjes apart van elkaar in een afgesloten of bakje.
  • Zolang je hem draagt, moet je zo veel mogelijk van het mondkapje afblijven. Dus niet tussendoor het mondkapje op- en afzetten om te eten of te drinken. De buitenkant van het kapje kan besmet zijn geraakt.
  • Een mondkapje van textiel was je op zestig graden op een volledig wasprogramma voordat je het weer gebruikt. Gebruik geen wasverzachter.
  • Was je handen nadat je het mondkapje in de wasmachine hebt gestopt