verzending 1-2 werkdagen ♡ gratis verzenden v.a. €50 (NL) ♡ 14 dagen bedenktijd

P D Paola

P D Paola
block
block
Min: €0 Max: €150

P D Paola Ring Milano Zilver

Wow wij zijn helemaal weg van deze minimalistische ring met verticale bar. De verticale bar is grijs en gemaakt van een grijze zirconia steen. Erg leuk te combineren met je andere ringen voor the ultimate ring party!

€34,95

P D Paola Ring Iris

Met deze tijdloze ring kan je eindeloos combineren. Erg leuk te combineren met je andere ringen voor the ultimate ring party!

€50,95

P D Paola Ring Marine

Mooie minimalistische ring van ons exclusieve merkje Pd Paola. Deze basic ring is geinspireerd op de koude polar winter en heeft een melk witte steen van witte zirconia. Erg leuk te combineren met je andere ringen voor the ultimate ring party!

€39,95

P D Paola Oorbellen Wolfnoir

Wow wij zijn helemaal in love op de nieuwe oorbellen van ons exclusieve merkje PD Paola. Deze oorbellen zijn exclusief omdat dit een limitid edition uitgave is tussen P D Paola en Wolfnoir.

€44,95

P D Paola Oorbellen Holika

Wow wij zijn helemaal in love op de nieuwe oorbellen van ons exclusieve merkje P D Paola.

€47,95

P D Paola Ketting Artica

Mooie minimalistische oorbellen van ons exclusieve merkje P D Paola. Deze ketting  is geinspireerd op de koude polar winter en hebben een melk witte steen van witte zirconia.

€47,95

P D Paola Ring Venus

Wow! We hebben weer een nieuwe ring van ons exclusieve merkje P D Paola waar we helemaal weg van zijn! Erg leuk te combineren met je andere ringen voor the ultimate ring party!

€42,95

P D Paola Ketting Chance

Deze klassieker is een tijdloze basic die je makkelijk kunt combineren met je andere sieraden. Deze ketting is van 925 sterling zilver en heeft een mooi rondje in het midden.

€45,95

P D Paola Ketting Vela Glow

Deze klassieker van ons exclusieve merkje P D Paola is een tijdloze basic die je makkelijk kunt combineren met je andere sieraden. Deze ketting is verkrijgbaar in 925 zilver of  18k gold plated.

€39,95

P D Paola Ketting Atena

Deze klassieker is een tijdloze basic die je makkelijk kunt combineren met je andere sieraden. Deze ketting is goudkleurig en heeft 3 witte stenen gemaakt van parelmoer en howliet.

€47,95

P D Paola Armband Pipe Line

Deze klassieker is een tijdloze basic die je makkelijk kunt combineren met je andere sieraden.

€29,95

P D Paola Ring Vela

Wow wij zijn helemaal weg van deze ring met 2 mooie zirconia stenen in de vorm van een ster. Deze ring is van ons exclusieve merkje PD Paola en van sterling zilver en in het goud 18k goldplated.

€31,95
Pagina 5 van 6