Verzending 1-2 werkdagen ♡14 dagen bedenktijd ♡ Gratis verzenden v.a. €50(NL) ♡

Enkelbandje Shell Revival

Schelpjes! De trend voor komende zomer en wij snappen wel waarom ! En met dit leuke handgemaakte enkelbandje zit jij helemaal goed.

€7,95 Incl. btw
Merk:
Fashion-Click


Beschikbaarheid:
Niet op voorraad

Gerelateerde producten

Fashion-Click Enkelbandje All Shells

Enkelbandje All Shells

Schelpjes! De trend voor komende zomer en wij snappen wel waarom ! En met dit leuke handgemaakte enkelbandje zit jij helemaal goed!

€8,95
Fashion-Click Enkelbandje 3 Shells

Enkelbandje 3 Shells

Mooie zilver of goudkleurig enkelbandje met 3 shells. Het enkelbandje is verstelbaar op verschillende lengtes, dus voor vrijwel elke enkel is dit fijne enkelbandje geschikt.

€9,95
Fashion-Click Ketting Boho Shell

Ketting Boho Shell

De trend voor de komende zomer is de schelpjes ketting. Deze zwarte choker ketting met een wit schelpje kan lang en kort gedragen worden en is ook leuk om met je andere kettingen te combineren.

€6,95
Fashion-Click Ring Shell

Ring Shell

Hoe leuk is deze ring met schelp ? Mix en match deze mooie ring met je andere ringen "For the Ultimate Ring Party." of met een van onze andere schelpjes sieraden.

€8,95
Fashion-Click Choker Ketting Natural Shells White

Choker Ketting Natural Shells White

De trend voor de komende zomer is de schelpjes ketting. Deze witte choker ketting met echte schelpjes kan lang en kort gedragen worden en is ook leuk om met je andere kettingen te combineren.

€8,95
Fashion-Click Ketting 3 Layers Shells

Ketting 3 Layers Shells

Wij zijn helemaal weg van dit fijne kettinkje met 3 laagjes. Aan elk laagje hangt een ander schelpje. Dit kettinkje is erg subtiel en erg leuk te combineren met je andere kettinkjes of de bijpassende oorbellen.

€12,95
Fashion-Click Ketting Shell

Ketting Shell

Wij zijn helemaal weg van dit fijne kettinkje met echt schelpje . Dit kettinkje is erg subtiel en erg leuk te combineren met je andere kettinkjes of de bijpassende oorbellen.

€9,95
Fashion-Click Enkelbandje Tassel & Shell

Enkelbandje Tassel & Shell

Mooie grijs enkelbandje met 1 wit schelpje en een kwastje. Het enkelbandje is door het trekkoordje verstelbaar op verschillende lengtes, dus voor vrijwel elke enkel is dit fijne enkelbandje geschikt.

€7,95