MAKING YOU HAPPY SINCE 2015 ► FREE SHIPPING VANAF €75,- ► VERZENDING 1-2 WERKDAGEN

Comfy Pakken

Comfy Pakken
block
block
Min: €0 Max: €60

Comfy Pak Winter Beige

Dit beige comfy pak wil je nooit meer uit! Gemaakt van een heerlijke zachte rib stof . De trui heeft lange mouwen en een col. De broek heeft een elastische tailleband.

€49,95

Comfy Pak Winter Pink

Dit roze comfy pak wil je nooit meer uit! Gemaakt van een heerlijke zachte rib stof . De trui heeft lange mouwen en een col. De broek heeft een elastische tailleband.

€49,95

Comfy Pak Zwart

Dit comfy pak wil je nooit meer uit! Gemaakt van een heerlijke zachte stof . De trui heeft lange mouwen en een ronde hals. De trui is een lang model. De legging heeft een elastische tailleband.

€39,95

Comfy Pak Classy Grijs

Dit grijze comfy pak wil je nooit meer uit! Gemaakt van een heerlijke zachte stof . De trui heeft lange mouwen en een V hals en een bijpassend ceintuur. De broek heeft een elastische tailleband.

€49,95

3 Delig Comfy Pak Beige

Dit 3 delige beige comfy pak wil je nooit meer uit! Gemaakt van een heerlijke zachte rib stof . De trui heeft geen mouwen en een col. De broek heeft een elastische tailleband. Ook los van elkaar te dragen.

€59,95

3 Delig Comfy Pak Zwart

Dit 3 delige comfy pak wil je nooit meer uit! Gemaakt van een heerlijke zachte rib stof . De trui heeft geen mouwen en een col. De broek heeft een elastische tailleband. Ook los van elkaar te dragen.

€59,95

3 Delig Comfy Pak Grijs

Dit 3 delige grijze comfy pak wil je nooit meer uit! Gemaakt van een heerlijke zachte rib stof . De trui heeft geen mouwen en een col. De broek heeft een elastische tailleband. Ook los van elkaar te dragen.

€59,95

Comfy Pak Deluxe Zwart

Dit zwarte comfy pak wil je nooit meer uit! Gemaakt van een heerlijke zachte stof . De trui heeft lange mouwen en een col. De broek heeft een elastische tailleband.

€54,95

Comfy Pak Deluxe Roze

Dit roze comfy pak wil je nooit meer uit! Gemaakt van een heerlijke zachte stof . De trui heeft lange mouwen en een col. De broek heeft een elastische tailleband.

€54,95