☆ MAKING YOU HAPPY SINCE 2015 ☆ 30 DAGEN RETOURRECHT ☆ BINNEN 1 WERKDAG VERZONDEN ☆ ACHTERAF BETALEN ☆ VANDAAG GRATIS VERZENDING ☆

Vesten

Vesten
block
block
Min: €0 Max: €40

Lang Vest Roze

Dé trend van deze lente zijn lange vesten. Dit heerlijke roze gebreide vest kun je leuk combineren met een basic jeans of met een leuk jurkje.

€39,95

Lang Vest Wit

Dé trend van deze herfst zijn lange vesten. Dit heerlijke witte gebreide vest kun je leuk combineren met een basic jeans of met een leuk jurkje.

€39,95

Lang Vest Zwart

Dé trend van deze lente zijn lange vesten. Dit heerlijke zwarte gebreide vest kun je leuk combineren met een basic jeans of met een leuk jurkje.

€39,95

Lang Vest Grijs

Dé trend van deze lente zijn lange vesten. Dit heerlijke grijze gebreide vest kun je leuk combineren met een basic jeans of met een leuk jurkje.

€39,95

Lang Vest Army Groen

Dé trend van deze herfst zijn lange vesten. Dit heerlijke army groene gebreide vest kun je leuk combineren met een basic jeans of met een leuk jurkje.

€39,95

Vest Mixed Wool Classic

Hoe mooi is dit groffe bubbel vest ? Dit is een kort model. Je kan deze bestseller ook als blouse of als jas gebruiken.

€49,95 €29,95

Vest Molly Blauw

Hoe leuk is dit leuke blauwe vest met V hals en bruine knopen? Dit vest is super zacht en is leuk te combineren met en basic jeans of leuk rokje.

€37,95

Vest Lena

Hoe leuk is dit leuke vrolijke vest met V hals en bruine knopen? Dit vest is super zacht en is leuk te combineren met en basic jeans of leuk rokje.

€34,95 €22,50

Vest Pied de Poule

Hoe leuk is dit leuke pied de poule vest met V hals en beige knopen? Dit vest is super zacht en is leuk te combineren met en basic jeans of leuk rokje.

€34,95 €19,95

Vest Nora

Hoe leuk is dit leuke vrolijke vest met V hals en bruine knopen? Dit vest is super zacht en is leuk te combineren met en basic jeans of leuk rokje.

€34,95

Vest Molly Wit

Hoe leuk is dit basic witte vest metV hals ? Dit vest is super zacht en is leuk te combineren met en basic jeans of leuk jurkje.

€37,95

Vest Molly Grijs

Hoe leuk is dit basic grijze vest metV hals ? Dit vest is super zacht en is leuk te combineren met en basic jeans of leuk jurkje.

€37,95
Pagina 1 van 2