☆VERZENDING 1-2 WERKDAGEN ☆ GRATIS VERZENDING V.A €50 (NL)

SALE

block
block
Min: €0 Max: €10

Ketting Bright Heart Arrow

Wow hoe mooi is deze ketting met hartje ? De pendant is een hartje met mooie steen en een boogje. Deze ketting is perfect te combineren met onze andere kettingen. Dit kettinkje is gemaakt van mooi, fijn materiaal en prachtig afgewerkt.

€19,95 €9,95

Ketting Little Galaxy Heart

Wij zijn helemaal weg van dit fijne kettinkje met klein hartje als pendant. Het hartje heeft kleine sterretjes en maantjes. Dit kettinkje is erg subtiel en erg leuk te combineren met bijvoorbeeld je andere kettinkjes.

€14,95 €9,95

Ketting Bight Stones Eye

Wow hoe mooi is deze ketting met oogje ? De pendant is voorzien van mooie steentjes en de ketting is perfect te combineren met onze andere kettingen. Dit kettinkje is gemaakt van mooi, fijn materiaal en prachtig afgewerkt.

€17,95 €9,95

Ketting Little Moon

Hoe leuk is dit subtiele kettinkje met klein maantje met kleine steentjes? . Erg leuk te combineren met je andere kettinkjes of de bijpassende oorbellen.

€19,95 €9,95

Ketting Basic Round

De trend van Nu ! Korte basic kettinkjes. Dit korte kettinkje is erg subtiel en erg leuk te combineren met je andere kettinkjes. Het kettinkje is gemaakt van mooi, fijn materiaal en prachtig afgewerkt.

€14,95 €6,95

Oorbellen Hoops & Vintage Coin

Dit zijn de oorbellen van dit moment! Oorbellen met een Vintage muntje! Mix en match deze oorbellen met coin met je andere oorbellen For the Ultimate ear party.

€12,95 €4,95

Ketting Pole Star

Wij zijn helemaal weg van dit fijne korte kettinkje. Dit korte kettinkje is erg subtiel en erg leuk te combineren met je andere kettinkjes. Het kettinkje is gemaakt van mooi, fijn materiaal en prachtig afgewerkt.

€14,95 €9,95

Oorknopjes Circle Duo

We love this new earcandy: Deze oorbellen zijn een echt cute! Deze kleine oorknopjes met 2 kleine bolletjes kan je makkelijk combineren met je andere oorbellen.

€8,95 €3,95

Oorbellen Starly Night

The trend van komend seizoen zijn kleine oorbellen met een bedeltje. En met deze oorbellen met klein sterretje zit jij helemaal goed. Erg leuk te combineren met onze andere oorbellen.

€12,95 €6,95

Oorbellen Double Star

The trend van komend seizoen zijn kleine oorbellen met een bedeltje. En met deze oorbellen met 2 sterretjes zit jij helemaal goed. Erg leuk te combineren met onze andere oorbellen.

€12,95 €6,95

Oorbellen Star Delight

The trend van komend seizoen zijn kleine oorbellen met een bedeltje. En met deze zilverkleurige oorbellen met klein sterretje met kleine steentjes zit jij helemaal goed.

€12,95 €6,95

Oorbellen Universe Delight Rainbow

The trend van komend seizoen zijn kleine oorbellen met een bedeltje. En met deze goudkleurige oorbellen met klein sterretje met kleine gekleurde steentjes zit jij helemaal goed.

€12,95 €6,95
Pagina 1 van 10

Who doesn't love an online SALE!?

Hier vind je onze sieraden en accessoire koopjes: BE QUICK!
De mooiste ringen, kettingen en armbanden voor een nóg voordeliger prijsje... Shop online met hoge korting voordat het op is!