★ SINCE 2015 ★ 30 DAGEN RETOURRECHT ★ VEILIG ACHTERAF BETALEN ★ VANDAAG GRATIS VERZENDING

Informatie over het Corona-virus

Wat doen jullie voor de bescherming van jullie medewerkers tegen het coronavirus?

Jouw gezondheid en die van onze medewerkers is het allerbelangrijkst. Wij houden ons daarom aan de adviezen en richtlijnen van het RIVM en de regering daarom werken wij vanaf maandag 9 maart afzonderlijk van elkaar. De bezorgers houden afstand bij afleveren of zetten bestellingen bij je voordeur die niet door de brievenbus passen om fysiek contact te vermijden. De kans op besmetting via post of pakket is heel klein. Uiteraard raden we je aan regelmatig je handen te wassen.

Kan mijn verzending vertragingen oplopen?

Ja, je verzending kan in de huidige situatie helaas vertraging oplopen. Wij doen er alles aan je in deze tijd extra gemak en service te blijven bieden, maar dus soms wat minder snel dan je van ons gewend bent.
Wij verzenden de pakketjes binnen 1-2 werkdagen en zijn afhankelijk van Post nl en Dpd.
 
Hoe gaat de bezorging nu in zijn werk?
We volgen de RIVM-richtlijnen en nemen samen met onze bezorgpartners hygiënemaatregelen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. De bezorgers weten wat ze moeten doen om gezond te blijven en zo hygiënisch mogelijk te werken. De bezorgers houden 1,5 meter afstand en vermijden fysiek contact.
Kleine bestellingen worden zoveel mogelijk als brievenbus pakketje bezorgd.
 
Hebben jullie nog voldoende voorraad?
We hebben van veel items absoluut voldoende voorraad , van andere items die we op pre order verkopen staat een geschatte levertijd bij. Indien er een vertraging is zullen wij je dit per email laten weten.