verzending 1-2 werkdagen ♡ gratis verzenden v.a. €50 (NL) ♡ 14 dagen bedenktijd

Armbanden zijn dé accessoires van dit moment

Armbanden zijn dé accessoires van dit moment
block
block
Min: €0 Max: €50

Fashion-Click gift card €15,-

Je zoekt een leuk cadeau, maar kun je niet meteen kiezen? Bestel dan de Fashion-Click cadeaubon! Hiermee geef je iemand keuze uit onze grote fashion collectie armbanden, kettingen, oorbellen, tassen, sjaals en accessoires. Succes gegarandeerd!

€15,00

Armband Black Indi

Goudkleurig armbandje met zwarte steen met daarin een subtiel steentje. Erg leuk te combineren met de bijpassende ring.

€14,95

Armband Black Marble Pineapple

Goudkleurig armbandje met zwarte marmeren ananasje. Dit fijne ananas armbandje is leuk te combineren met je andere sieraden. Dit armbandje is uniek omdat we deze zelf hebben laten maken.

€12,95

Armband White Marble Pineapple

Goudkleurig armbandje met marmeren ananasje. Dit fijne ananas armbandje is leuk te combineren met je andere sieraden. Dit armbandje is uniek omdat we deze zelf hebben laten maken.

€12,95

Armband Classy

Armbandjes zijn perfect om te combineren met je outfit! En hoe leuk is deze versie?  Combineer dit classy armbandje met je andere sieraden of met het bijpassende kettinkje.

€12,95

Armband Mixed

Armbandjes zijn perfect om te combineren met je outfit! En hoe leuk is deze versie? Combineer dit classy armbandje met je andere sieraden.

€14,95

Armband Different Triangles

Armbandjes zijn perfect om te combineren met je outfit! En hoe leuk is deze versie met verschillende driehoekjes?

€12,95

Armband Design Stone

Armbandjes zijn perfect om te combineren met je outfit! En hoe leuk is dit armbandje met mooie high quality steen? Maak je keuze tussen groen, zwart of lichtgrijs.

€14,95

Armband Sisters

Fijn armbandje met een plaatje met daarin gegraveerd "Sisters " Verder is hij door de extender verstelbaar, zodat het plaatje altijd mooi aan de bovenkant gedragen kan worden.

€12,95

Armband "Mum I Love You"

Speciaal voor moederdag hebben wij deze mooie armband laten maken:) Op de bangle staat de tekst; "Mum I Love You"

€14,95

Armband "We Love You Mom"

Fijn armbandje met een plaatje met daarin gegraveerd "WE LOVE YOU MOM" Verder is hij door de extender verstelbaar, zodat het plaatje altijd mooi aan de bovenkant gedragen kan worden.

€12,95

Armband Double Fun Classy

Armbandjes zijn perfect om te combineren met je outfit! En hoe leuk is deze versie? Dit classy armbandje bestaat uit 2 armbandjes. Combineer dit classy armbandje met je andere sieraden.

€14,95
Pagina 1 van 12