Verzending binnen 1-2 werkdagen♡14 dagen bedenktijd ♡ Gratis verzenden v.a. €75 ♡

Bikini's

block
block
Min: €0 Max: €30

Gratis Canvas Tas

Wij bestaan 4 jaar! En daarom geven wij vandaag 400 "one of a kind" canvas tassen GRATIS weg! Maak je keuze uit een van deze printjes Wees er snel bij want OP =OP 1 tas per persoon * Indien er meerdere worden besteld wordt er maar 1 opgestuurd.

€7,95 €0,00

Bikini Pink & Black Dots

Deze bikini móet je hebben deze zomer! Want hoe leuk is deze vrolijke bikini? Deze roze bikini met zwarte dots heeft verstelbare bandjes in de nek en uitneembare pads in de cups.

€24,95

Bikini Leopard Dream

Dit is de trend van dit seizoen! The Leopard trend! En deze luipaard bikini mag zeker niet in jou garderobe ontbreken! Zie details voor de maat.

€24,95

Bikini Ethnic Queen

Go Ethnic, hoe leuk is deze haight waist bikini? De bikini heeft een ethnic printje.

€28,95

Bikini Colourfull Design

Deze bikini móet je hebben deze zomer! Want hoe leuk is deze kleurrijke bikini? Deze bikini heeft uitneembare pads in de cups. Zie details voor de maat.

€24,95

Bikini Venice Beach

Deze bikini móet je hebben deze zomer! Want hoe mooi is deze beige bikini met subtiel leopard printje ? Deze mooie bikini is dubbel gevoerd, heeft verstelbare bandjes die je zelf kunt stikken en uitneembare pads in de cups.

€24,95

Bikini Love That Snake

Dit is de trend van dit seizoen! The Snake trend! En deze mooie snake bikini mag zeker niet in jou garderobe ontbreken! Deze bikini heeft uitneembare cups en verstelbare bandjes.

€24,95

Binkini Bandaux Leopard

Dit is de trend van dit seizoen! The Leopard trend! En deze luipaard bandeaux bikini mag zeker niet in jou garderobe ontbreken! Zie details voor de maat.

€19,95

Bikini Strapless Stripes

Dit is de strand trend van dit seizoen! The stripes trend! En deze gestreepte bikini mag zeker niet in jou garderobe ontbreken! De bikini heeft uitneembare pads in de cups. Zie details voor de maat

€19,95

Bikini Surfista Stripes

Dit is de strand trend van dit seizoen! The stripes trend! En deze gestreepte bikini mag zeker niet in jou garderobe ontbreken! Deze mooie bikini is dubbel gevoerd en uitneembare pads in de cups. Zie details voor de maat

€23,95

Bikini French Riviera

Dé essential voor de zomer is natuurlijk de bikini en met deze leuke bikini met ruitjes motief zit jij helemaal goed. De bikini heeft een leuk ruitjes motief en aan de top en zijkant van het broekje zitten ruffles.

€19,95
Pagina 1 van 3