☆VERZENDING 1-2 WERKDAGEN ☆ GRATIS VERZENDING V.A €50 (NL)

Bikini's

block
block
Min: €0 Max: €25

Bikini Pink & Black Dots

Deze bikini móet je hebben deze zomer! Want hoe leuk is deze vrolijke bikini? Deze roze bikini met zwarte dots heeft verstelbare bandjes in de nek en uitneembare pads in de cups.

€21,95

Bikini Bardot Blue Stripes

Hoe leuk is deze leuke gestreepte bikini met hight waist broekje? De top is strapless en heeft ruffles. Deze bikini heeft uitneembare pads in de cups.

€24,95 €9,95

Bikini Bardot Red Stripes

Hoe leuk is deze leuke gestreepte bikini met hight waist broekje? De top is strapless en heeft ruffles. Deze bikini heeft uitneembare pads in de cups.

€24,95 €9,95

Bikini Green & Black Dots

Deze bikini móet je hebben deze zomer! Want hoe leuk is deze vrolijke neon groene bikini? Deze bikini met zwarte dots heeft verstelbare bandjes in de nek en uitneembare pads in de cups.

€24,95 €9,95

Bikini Marrakesch

Hoe leuk is deze mooie bikini ? Aan de top en het broekje zitten vlecht details. De bikini is dubbel gevoerd, schijnt niet door is, van stevige kwaliteit en heeft verstelbare bandjes en uitneembare pads in de cups. Zie details voor de maat.

€19,95 €9,95

Bikini Venice Beach

Deze bikini móet je hebben deze zomer! Want hoe mooi is deze beige bikini met subtiel leopard printje ? Deze mooie bikini is dubbel gevoerd, heeft verstelbare bandjes die je zelf kunt stikken en uitneembare pads in de cups.

€24,95

Bikini Strapless Stripes

Dit is de strand trend van dit seizoen! The stripes trend! En deze gestreepte bikini mag zeker niet in jou garderobe ontbreken! De bikini heeft uitneembare pads in de cups. Zie details voor de maat

€19,95 €9,95

Bikini Surfista Stripes

Dit is de strand trend van dit seizoen! The stripes trend! En deze gestreepte bikini mag zeker niet in jou garderobe ontbreken! Deze mooie bikini is dubbel gevoerd en uitneembare pads in de cups. Zie details voor de maat

€23,95 €9,95

Bikini New Dots Green

Hoe leuk is deze mooie " vintage look" klassieke groene bikini met witte dots?

€27,95 €9,95

Bikini Cheetah Love

Dit is de strand trend van dit seizoen! The cheetah print trend! En deze mooie bikini mag zeker niet in jou garderobe ontbreken! Deze bikini heeft pads in de cup en het broekje is een brazilian model.

€24,95 €9,95

Badpak Cheetah

Gespot bij vele bloggers en influencers is het badpak! Jij bent helemaal summer proof met dit leuke badpak met cheetah print. Dit badpak kun je ook als body dragen met een rokje of shortje.

€29,95 €9,95

Bikini Happy Stripes

Dit is de strand trend van dit seizoen! The stripes trend! En deze vrolijk gestreepte bikini mag zeker niet in jou garderobe ontbreken! De bikini heeft uitneembare pads in de cups. Zie details voor de maat

€23,95
Pagina 1 van 2