Verzending 1-2 werkdagen ♡14 dagen bedenktijd ♡ Gratis verzenden v.a. €50(NL) ♡

Enkelbandjes heb je nooit genoeg

block
block
Min: €0 Max: €25

Enkelbandje Colour Beads & Shell

Hoe vrolijk is dit leuke handgemaakte enkelbandje met verschillend gekleurde kraaltjes en een wit schelpje. Ook leuk om er meerdere bij elkaar te dragen.

€6,95

Enkelbandje All Shells

Schelpjes! De trend voor komende zomer en wij snappen wel waarom ! En met dit leuke handgemaakte enkelbandje zit jij helemaal goed! Het enkelbandje is door het trekkoordje verstelbaar op verschillende lengtes.

€7,95

Enkelbandje Tassel & Shell

Mooie grijs enkelbandje met 1 wit schelpje en een kwastje. Het enkelbandje is door het trekkoordje verstelbaar op verschillende lengtes, dus voor vrijwel elke enkel is dit fijne enkelbandje geschikt.

€7,95

Enkelbandje Sunset Beads Nude

Mooi enkelbandje in goudkleurige kleur met kleine beige-nude kleurige kraaltjes. Het enkelbandje is verstelbaar op verschillende lengtes, dus voor vrijwel elke enkel is dit fijne enkelbandje geschikt.

€9,95

Enkelbandje Playa Beads Green

Mooi goudkleurig enkelbandje met kleine groene kraaltjes. Het enkelbandje is verstelbaar op verschillende lengtes, dus voor vrijwel elke enkel is dit fijne enkelbandje geschikt.

€9,95

Enkelbandje 3 Shells

Mooie zilver of goudkleurig enkelbandje met 3 shells. Het enkelbandje is verstelbaar op verschillende lengtes, dus voor vrijwel elke enkel is dit fijne enkelbandje geschikt.

€9,95

Enkelbandje 5 Vintage Coins

Mooie zilver of goudkleurig enkelbandje met 5 vintage muntjes. Leuk te combineren met de bijpassende oorbellen. Het enkelbandje is verstelbaar op verschillende lengtes, dus voor vrijwel elke enkel is dit fijne enkelbandje geschikt.

€12,95

Enkelbandje Double Layers Coins

Mooi enkelbandje bestaande uit 2 laagjes in het zilver- of goudkleurig met kleine balletjes en 5 muntjes. Het enkelbandje is verstelbaar op verschillende lengtes, dus voor vrijwel elke enkel is dit fijne enkelbandje geschikt.

€14,95

Enkelbandje Minimalist

Mooie zilver of goudkleurig enkelbandje met kleine bars . Leuk te combineren met de bijpassende ketting of armband. Het enkelbandje is verstelbaar op verschillende lengtes, dus voor vrijwel elke enkel is dit fijne enkelbandje geschikt.

€12,95

Enkelbandje Little Leafs

Mooie zilver of goudkleurig enkelbandje met kleine blaadjes. Het enkelbandje is verstelbaar op verschillende lengtes, dus voor vrijwel elke enkel is dit fijne enkelbandje geschikt.

€9,95

Enkelbandje Basic

Mooie zilver of goudkleurig enkelbandje met kleine bedeltjes. Makkelijk te combineren met je andere enkelbandjes. Het enkelbandje is verstelbaar op verschillende lengtes, dus voor vrijwel elke enkel is dit fijne enkelbandje geschikt.

€9,95

Enkelbandje 3 Vintage Coins

Mooie zilver of goudkleurig enkelbandje met 3 vintage muntjes. Leuk te combineren met de bijpassende oorbellen. Wij combineren dit enkelbandje op de foto met Enkelbandje Shell & Coins

€12,95
Pagina 1 van 3