verzending 1-2 werkdagen ♡ gratis verzenden v.a. €50 (NL) ♡ 14 dagen bedenktijd

Een ketting geeft je outfit flavour

Een ketting geeft je outfit flavour
block
block
Min: €0 Max: €50

Fashion-Click gift card €15,-

Je zoekt een leuk cadeau, maar kun je niet meteen kiezen? Bestel dan de Fashion-Click cadeaubon! Hiermee geef je iemand keuze uit onze grote fashion collectie armbanden, kettingen, oorbellen, tassen, sjaals en accessoires. Succes gegarandeerd!

€15,00

Ketting Holy Spirit

Wij zijn helemaal weg van dit fijne kettinkje met 2 laagjes. Deze ketting heeft aan de bovenste laag een klein subtiel vintage muntje en aan de 2e laag hangt een roosje en een bedeltje met heilig icoontje.

€12,95

Ketting Coin Sun

Deze ketting coin met daarin een zon gegraveerd kun je eindeloos combineren met je andere kettinkjes. Het bedeltje is matgoud van kleur

€9,95

Ketting Coin Rose

Deze ketting coin met daarin een roosje gegraveerd kun je eindeloos combineren met je andere kettinkjes. Dit kettinkje is gemaakt van mooi, fijn materiaal en prachtig afgewerkt.

€12,95

Ketting Coin & Bee

Hoe leuk is dit kettinkje met daaraan 2 bedeltjes 1 muntje en een cutie bee. Erg leuk te combineren met de bijpassende oorbellen money bee.

€12,95

Ketting Vintage Coin

Deze ketting met vintage coin kun je eindeloos combineren met je andere kettinkjes. Dit kettinkje is gemaakt van mooi, fijn materiaal en prachtig afgewerkt.

€12,95

Ketting Chunky Chain & Coin

Wij zijn helemaal weg van dit korte kettinkje met vintage munt. Deze ketting maakt je outfit helemaal af. Het kettinkje is gemaakt van mooi, fijn materiaal en prachtig afgewerkt.

€12,95

Ketting 2 Layers Helena

Deze ketting heeft twee ronde bedels, een kleinere "vintage look " coin en een iets grotere vintage coin . Perfect te combineren met elke outfit!

€14,95

Ketting Double Layers Queen

Wij zijn helemaal weg van dit fijne kettinkje met 2 laagjes. Deze ketting heeft twee vierkante bedels. Perfect te combineren met elke outfit!

€14,95

Ketting 3 Roman Coins

Deze goudkleurige ketting met 3 vintage coins kun je eindeloos combineren met elke outfit.

€14,95

Ketting Nature Coin

Wij zijn helemaal weg van dit fijne kettinkje met vintage muntje. Deze ketting is erg subtiel en erg leuk te combineren met je andere sieraden. Het kettinkje is gemaakt van mooi, fijn materiaal en prachtig afgewerkt.

€14,95

Ketting Double Chain & Coin

Deze stoere dubbele ketting met vintage coin kun je eindeloos combineren met je andere kettinkjes. Deze dubbele ketting is gemaakt van mooi, fijn materiaal en prachtig afgewerkt.

€17,95
Pagina 1 van 9