verzending 1-2 werkdagen ♡ gratis verzenden v.a. €50 (NL) ♡ 14 dagen bedenktijd

Een ketting geeft je outfit flavour

Een ketting geeft je outfit flavour
block
block
Min: €0 Max: €50

Fashion-Click gift card €15,-

Je zoekt een leuk cadeau, maar kun je niet meteen kiezen? Bestel dan de Fashion-Click cadeaubon! Hiermee geef je iemand keuze uit onze grote fashion collectie armbanden, kettingen, oorbellen, tassen, sjaals en accessoires. Succes gegarandeerd!

€15,00

Ketting Heart & Letter Zilver

Hoe leuk is dit zilverkleurige kettinkje met hartje en letter? Je kan zelf kiezen welke letter je bij het hartje wilt hebben.

€9,95

Ketting Round Turn

Wij zijn helemaal weg van dit fijne kettinkje met subtiel hangertje. Deze ketting is erg subtiel en erg leuk te combineren met je andere sieraden of met de bijpassende oorbellen.

€14,95

Ketting Vintage Round Eye

Eyes are Hotter than Hot!!! En met dit vintage kettinkje met een zwart oogje zit je helemaal goed. Erg leuk te combineren met de bijpassende oorbellen en armband.

€14,95

Ketting Initial Goud

Hoe leuk is het om je eigen voorletter of misschien wel van je love bij je te dragen met dit kettinkje ? Mix en match met je andere kettinkjes of met de matching initial oorbellen.

€17,95

Ketting Initial Zilver

Hoe leuk is het om je eigen voorletter of misschien wel van je love bij je te dragen met dit kettinkje ? Mix en match met je andere kettinkjes of met de matching initial oorbellen.

€17,95

Ketting The Dragon

Wij zijn helemaal weg van dit fijne kettinkje met vintage look vierkante bedel met daarin een dragon gegraveerd.. Deze ketting is erg subtiel en erg leuk te combineren met je andere sieraden. Het kettinkje is gemaakt van mooi, fijn materiaal en prachtig a

€14,95

Ketting Ancient Coin

Wij zijn helemaal weg van dit fijne kettinkje met vintage muntje. Deze ketting is erg subtiel en erg leuk te combineren met je andere sieraden. Het kettinkje is gemaakt van mooi, fijn materiaal en prachtig afgewerkt.

€14,95

Ketting Double Chain & Coin

Deze stoere dubbele ketting met vintage coin kun je eindeloos combineren met je andere kettinkjes. Deze dubbele ketting is gemaakt van mooi, fijn materiaal en prachtig afgewerkt.

€17,95

Ketting Double Pineapple

Wij zijn helemaal weg van dit fijne dubbele kettinkje met een cutie ananas. Dit kettinkje bestaat uit 2 lagen en is erg subtiel en erg leuk te combineren met je andere sieraden.

€12,95

Ketting The World & Coins

Wij zijn helemaal weg van dit fijne dubbele kettinkje met muntjes en wereldkaart. Dit kettinkje bestaat uit 2 lagen en is erg subtiel en erg leuk te combineren met je andere sieraden.

€12,95

Ketting The Ultimate Rose

Dit  korte kettinkje met een roos is perfect voor the ultimate neckparty! Mix en match dit kettinkje met je andere kettinkjes want sat is de trend van nu! Het kettinkje is gemaakt van mooi, fijn materiaal en prachtig afgewerkt.

€12,95
Pagina 1 van 8