verzending 1-2 werkdagen ♡ gratis verzenden v.a. €50 (NL) ♡ 14 dagen bedenktijd

Een ketting geeft je outfit flavour

Een ketting geeft je outfit flavour
block
block
Min: €0 Max: €50

Fashion-Click gift card €15,-

Je zoekt een leuk cadeau, maar kun je niet meteen kiezen? Bestel dan de Fashion-Click cadeaubon! Hiermee geef je iemand keuze uit onze grote fashion collectie armbanden, kettingen, oorbellen, tassen, sjaals en accessoires. Succes gegarandeerd!

€15,00

Ketting It Girl Letter

Dit is de "IT" girl ketting van dit moment. Gespot bij bekende Bloggers & It Girls.

€9,95

Ketting Vintage Heart

Dit kettinkje met vintage look hartje kun je eindeloos combineren met je andere kettinkjes. Dit kettinkje is gemaakt van mooi, fijn materiaal en prachtig afgewerkt.

€14,95

Ketting Vintage Coin

Deze ketting met vintage coin kun je eindeloos combineren met je andere kettinkjes. Dit kettinkje is gemaakt van mooi, fijn materiaal en prachtig afgewerkt.

€12,95

Ketting Round Turn

Wij zijn helemaal weg van dit fijne kettinkje met subtiel hangertje. Deze ketting is erg subtiel en erg leuk te combineren met je andere sieraden of met de bijpassende oorbellen.

€14,95

Ketting Universe Star

The Galaxy trend is Hotter Than Hot! En met dit mooie kettinkje zit jij helemaal goed! Dit kettinkje kun je eindeloos combineren met je andere sieraden . Dit kettinkje is gemaakt van steenless steel.

€14,95

Ketting Initial Zilver

Hoe leuk is het om je eigen voorletter of misschien wel van je love bij je te dragen met dit kettinkje ? Mix en match met je andere kettinkjes of met de matching initial oorbellen.

€17,95

Ketting Initial Goud

Hoe leuk is het om je eigen voorletter of misschien wel van je love bij je te dragen met dit kettinkje ? Mix en match met je andere kettinkjes of met de matching initial oorbellen.

€17,95

Ketting Ancient Coin

Wij zijn helemaal weg van dit fijne kettinkje met vintage muntje. Deze ketting is erg subtiel en erg leuk te combineren met je andere sieraden. Het kettinkje is gemaakt van mooi, fijn materiaal en prachtig afgewerkt.

€14,95

Ketting The Dragon

Wij zijn helemaal weg van dit fijne kettinkje met vintage look vierkante bedel met daarin een dragon gegraveerd.. Deze ketting is erg subtiel en erg leuk te combineren met je andere sieraden. Het kettinkje is gemaakt van mooi, fijn materiaal en prachtig a

€14,95

Ketting Royalty & Coins

Deze ketting met vintage coin en kleine muntjes kun je eindeloos combineren met je andere kettinkjes. Dit kettinkje is gemaakt van mooi, fijn materiaal en prachtig afgewerkt.

€17,95

Ketting Double Chain & Coin

Deze stoere dubbele ketting met vintage coin kun je eindeloos combineren met je andere kettinkjes. Deze dubbele ketting is gemaakt van mooi, fijn materiaal en prachtig afgewerkt.

€17,95
Pagina 1 van 8