☆VERZENDING 1-2 WERKDAGEN ☆ GRATIS VERZENDING V.A €50 (NL)

Portemonnees

Portemonnees
block
block
Min: €0 Max: €20

Pasjes Houder Little Cheetah

Leuk portemonneetje van hoge kwaliteit met een trendy leopard print . Dit portemonneetje heeft een rits voor je kleingeld en twee vakjes aan de voorkant en 2 vakjes aan de achterkant voor pasjes.

€12,95

Pasjes Houder Little Leopard

Leuk portemonneetje van hoge kwaliteit met een trendy leopard print . Dit portemonneetje heeft een rits voor je kleingeld en twee vakjes aan de voorkant en 2 aan de achterkant voor pasjes.

€12,95

Pasjeshouder Silver Leopard

Deze te leuke pasjeshouder is super handig! Deze kaarthouder heeft 2 vakken voor en 2 vakken achter voor je pasjes en één in het midden voor contant geld.

€9,95

Pasjes Houder Beige Zebra

Deze te leuke pasjeshouder met subtiel zebra printje is super handig! Deze kaarthouder heeft 2 vakken voor en 2 vakken achter voor je pasjes en één in het midden voor contant geld.

€9,95

Pasjes Houder Blue Zebra

Deze te leuke pasjeshouder met subtiel zebra printje is super handig! Deze kaarthouder heeft 2 vakken voor en 2 vakken achter voor je pasjes en één in het midden voor contant geld.

€9,95

Pasjes Houder Brown Cheetah

Deze bruine pasjeshouder met subtiel cheetah printje is super handig! Deze kaarthouder heeft 2 vakken voor en 2 vakken achter voor je pasjes en één in het midden voor contant geld.

€9,95

Key Wallet Metallic

Kleine portemonnee met ruimte voor pasjes, briefgeld en sleutels. Precies genoeg ruimte voor je belangrijke spullen!

€12,95

Key Wallet Black

Kleine zwarte portemonnee met ruimte voor pasjes, briefgeld en 6 sleutels. Precies genoeg ruimte voor je belangrijke spullen!

€12,95

Portemonnee Cheetah

Hoe leuk is deze handige portemonnee met harige cheetah print? Deze portemonnee heeft een ritssluiting en aan de binnenkant een vak met rits voor kleingeld en 6 vakjes voor pasjes.

€14,95

Portemonnee Zebra

Hoe leuk is deze zwarte portemonnee met harige zebra print? Deze portemonnee heeft een ritssluiting en aan de binnenkant een vak met rits voor kleingeld en 6 vakjes voor pasjes.

€14,95

Portemonnee Croco Black

Mooie zwarte portemonnee met croco print. Deze portemonnee heeft een ritssluiting en aan de binnenkant een vak met rits voor kleingeld en 6 vakjes voor pasjes.

€14,95

Portemonnee Leopard

Trendy portemonnee met leopard print . Ook te gebruiken als clutch, deze is groot genoeg om zelfs je mobiel in op te bergen. Deze portemonnee heeft een ritssluiting en aan de binnenkant een vak met rits voor kleingeld en 6 vakjes voor pasjes.

€14,95
Pagina 1 van 3

Portemonnees & Pasjeshouders

Op zoek naar een trendy portemonnee of compacte pasjeshouder voor je bankpassen? Zoek niet verder! Hier vind je de mooiste accessoires voor in je favoriete tas. Match de prints en kleuren bij je outfit of andersom - val lekker op met een velgekleurde portemonnee. Snel geleverd, achteraf betalen mogelijk.