☆VERZENDING 1-2 WERKDAGEN ☆ GRATIS VERZENDING V.A €50 (NL)

Voor ringen moet je bij ons zijn!

block
block
Min: €0 Max: €100

Ringenkussentje Velvet

Bewaar je ringen in style met deze mooie velvet ringenkussentje.

€8,95

Ring Square Black Stone

How cute is deze ring? Deze ring met met zwarte steen en kleine witte zirconia steentjes is tijdloos en perfect voor ieder seizoen! Mix & match deze ring met bijvoorbeeld een van de andere ringen voor een complete look!

€12,95

Ringen Setje My Daily Basics

Hoe leuk is dit setje ringen ? Deze goudkleurige ringen zijn tijdloos en perfect voor ieder seizoen! Mix & match deze ringen met bijvoorbeeld een van onze andere ringen.

€12,95

Ring Braided Design

Deze minimalistische ring is tijdloos en perfect voor ieder seizoen! Mix & match deze ringen met bijvoorbeeld een van onze andere ringen voor een compleet plaatje.

€12,95

Ring Tiny Little Dots

Deze ring met 6 kleine dots is tijdloos én perfect om te combineren met je andere ringen ! Mix & match deze ring met bijvoorbeeld een van de andere bijpassende ringen uit deze collectie voor een complete look!

€12,95

Ring True Minimalism

Minimalistisch blijft dé trend en met deze basic ring zit jij helemaal goed. Mix & match deze ring met bijvoorbeeld een van de andere bijpassende ringen uit deze collectie voor een complete look!

€12,95

Ring Connection

Deze minimalistische ring is tijdloos en perfect om te combineren met je andere ringen ! Mix & match deze ring met bijvoorbeeld een van de andere bijpassende ringen uit deze collectie voor een complete look!

€12,95

Ring Black Stones Zigzag

Deze goudkleurige ring met met kleine zwarte steentjes is tijdloos en perfect voor ieder seizoen! Mix & match deze ring met bijvoorbeeld een van onze andere ringen voor een complete look!

€9,95

Ring Black Stones

How cute is deze ring? Deze ring met met kleine zwarte steentjes is tijdloos en perfect voor ieder seizoen! Mix & match deze ring met bijvoorbeeld een van de andere ringen voor een complete look!

€9,95

Ring Ultimate Chain

Hoe leuk is deze ring? Deze ring met chain motief is tijdloos en perfect voor ieder seizoen! Mix & match deze ring met bijvoorbeeld een van onze andere ringen.

€12,95

Ring V Shape

Mooie roestvrijstalen V-vormige ring die past bij elke andere ring! De ring is verstelbaar en past daardoor altijd.

€14,95

Ring Green Gem

How cute is deze ring? Deze ring met met groene steen is tijdloos en perfect voor ieder seizoen! Mix & match deze ring met de matching oorbellen voor een complete look!

€12,95
Pagina 1 van 7

Een supergroot assortiment trendy ringen voor bij je outfit

Als dat niet moeilijk kiezen is...! Bij ons shop je de allerlaatste ringen trends in goud- en zilverkleur. Ga je voor groot en opvallend, klein en fijn of minimalistisch? Als je voor hoge kwaliteit minimalistische sieraden tegen een fijn prijsje wilt gaan, kijk dan naar het prachtmerk P D Paola

Ben je sieradenjunkie en wil je je collectie uitbreiden? Je vindt hierboven een supergroot assortiment ringen voor elke stijl. 

Liever iets persoonlijks? Kijk dan naar onze initial ringen die op dit moment mega IN zijn! Ook perfect als kado natuurlijk (én inclusief gratis giftwrap - vink hem aan in de checkout!)

Vergeet niet om ons te volgen op Instagram en Facebook, want ons assortiment ringen wisselt elke week!