verzending 1-2 werkdagen ♡ gratis verzenden v.a. €50 (NL) ♡ 14 dagen bedenktijd

Voor ringen moet je bij ons zijn!

Voor ringen moet je bij ons zijn!
block
block
Min: €0 Max: €100

Fashion-Click gift card €20,-

Je zoekt een leuk cadeau, maar kun je niet meteen kiezen? Bestel dan de Fashion-Click cadeaubon! Hiermee geef je iemand keuze uit onze grote fashion collectie armbanden, kettingen, oorbellen, tassen, sjaals en accessoires. Succes gegarandeerd!

€20,00

Ring Magic Stone Turquoise

How cute is deze zilveren ring met vierkante Turquoise steen. Erg leuk te combineren met je andere ringen. Deze ring heeft een open achterkant en is in maat verstelbaar zo past deze om elke vinger:)

€12,95

Ring Magic Stone Grey

How cute is deze basic ring met vierkante grijze fonkelende steen. Erg leuk te combineren met je andere ringen. Deze ring heeft een open achterkant en is in maat verstelbaar zo past deze om elke vinger:)

€12,95

Ring Magic Stone Pink

How cute is deze basic ring met vierkante roze fonkelende steen. Erg leuk te combineren met je andere ringen. Deze ring heeft een open achterkant en is in maat verstelbaar zo past deze om elke vinger:)

€12,95

Ring Braided

Minimalistische ring met een twist. Erg leuk te combineren met je andere ringen voor the ultimate ring party!

€3,95

Ring Leaf Lines

Erg leuk te combineren met je andere ringen voor the ultimate ring party!

€4,95

Ring Turquoise Stone

Wow wij zijn helemaal weg van deze boho ring met turquoise steen. Erg leuk te combineren met je andere ringen voor the ultimate ring party!

€3,95

Ring Black Stone

Wow wij zijn helemaal weg van deze boho ring met zwarte steen. Erg leuk te combineren met je andere ringen voor the ultimate ring party!

€3,95

Ring The Chain

Wow wij zijn helemaal weg van deze minimalistische ring. Erg leuk te combineren met je andere ringen voor the ultimate ring party!

€4,95

Ring 3 Braids

Wow wij zijn helemaal weg van deze minimalistische ring. Erg leuk te combineren met je andere ringen voor the ultimate ring party!

€4,95

Ring Feather

How cute is deze ring! Dezeis tijdloos en perfect voor ieder seizoen! De ring is verstelbaar in iedere gewenste maat. Mix & match deze ring met bijvoorbeeld de bijpassende oorbellen.

€9,95

Ring Double Bar

Een topper als je houdt van een minimalistische stijl!  Deze ring heeft twee staafjes zitten aan de voorkant.

€9,95
Pagina 1 van 4