Verzending binnen 1-2 werkdagen♡14 dagen bedenktijd ♡ Gratis verzenden v.a. €50(NL) ♡

Scrunchie Fever

block
block
Min: €0 Max: €10

Scrunchie & Scarf Cheetah White

Geef je haardo een zomers lookje met deze scrunchie scarf. Het sjaaltje kun je eraf halen. Zo kun je de scrunchie ook alleen dragen.

€6,95

Scrunchie & Scarf Cheetah Black

Geef je haardo een zomers lookje met deze leuke scrunchie scarf. Het sjaaltje kun je eraf halen. Zo kun je de scrunchie ook alleen dragen.

€6,95

Scrunchie & Scarf White

Geef je haardo een zomers lookje met deze witte scrunchie scarf. Het sjaaltje kun je eraf halen. Zo kun je de scrunchie ook alleen dragen.

€6,95

Hairscarf White & Black Dots

Geef je haardo een zomers lookje met deze mooie hairscarf . De haiscarf is wit en heeft zwarte dots, en kan ook worden gebruikt om aan je tas te hangen of om je pols te wikkelen.

€7,95

Hairscarf Classic Dots

Geef je haardo een zomers lookje met deze mooie hairscarf . De haiscarf kan ook worden gebruikt om aan je tas te hangen of om je pols te wikkelen.

€7,95

Scrunchie & Scarf Happy Flowers

Geef je haardo een zomers lookje met deze mooie scrunchie scarf. Het sjaaltje kun je eraf halen. Zo kun je de scrunchie ook alleen dragen.

€6,95

Scrunchie Summer White

Scrunchies zijn de trend van dit moment! En wij hebben ze in heel veel verschillende kleurtjes en varianten. Met deze witte scrunchie zit jij helemaal goed.

€4,95

Scrunchie Summer Grey

Scrunchies zijn de trend van dit moment! En wij hebben ze in heel veel verschillende kleurtjes en varianten. Met deze licht grijze scrunchie zit jij helemaal goed.

€4,95

Scrunchie Summer Pink

Scrunchies zijn de trend van dit moment! En wij hebben ze in heel veel verschillende kleurtjes en varianten. Met deze roze scrunchie zit jij helemaal goed.

€4,95

Scrunchie Grey Leopard

Scrunchies zijn de trend van dit moment! En wij hebben ze in heel veel verschillende kleurtjes en varianten. Met deze grijze leopard scrunchie zit jij helemaal goed.

€4,95

Scrunchie Snake

Scrunchies zijn de hype van dit moment! En met deze snake scrunchie maak jij je lookje helemaal af.

€4,95

Scrunchie Silk Black

Scrunchies zijn de hype van dit moment! En met deze silk scrunchie maak jij je lookje helemaal af.

€4,95
Pagina 1 van 4

Scrunchies: De laatste haartrend!

Met een scrunchie in je haar ben je 100% on-trend. Shop ze voordelig in meerdere kleuren en uitvoeringen, van katoen of velvet / fluweel gemaakt. Mooie kleuren zoals bordeaux rood, dramatisch zwart, diamantgroen, oudroze, felblauw of zelfs met luipaardprint! Geef je haarstijl een nonchalante 90's feel met deze scrunchies.

Feeling inspiratieloos? Kijk hier voor inspiratie voor leuke haarstijlen met (velvet) scrunchies en haarbanden en rock die scrunchies in je haar op verschillende manieren.