☆ VERZENDING 1-2 WERKDAGEN ☆VEILIG ACHTERAF BETALEN ☆ NIET GOED GELD TERUG

We LOVE bags

block
block
Min: €0 Max: €50

Tasje My Favorite Cheetah Camel

Hoe leuk is dit camel- bruine tasje met cheetah vachtje? In het harige voorvakje kun je je telefoon kwijt en het midden van het tasje kun je de rest van je spulletjes veilig opbergen. Het tasje heeft een handig lang hengsel en een kort pols hengseltje.

€19,95

Tasje My Favorite Cheetah Grey

Hoe leuk is dit grijze tasje met cheetah vachtje? In het harige voorvakje kun je je telefoon kwijt en het midden van het tasje kun je de rest van je spulletjes veilig opbergen. Het tasje heeft een handig lang hengsel en een kort pols hengseltje.

€19,95

Tasje My Favorite Cheetah Green

Hoe leuk is dit groene tasje met cheetah vachtje? In het harige voorvakje kun je je telefoon kwijt en het midden van het tasje kun je de rest van je spulletjes veilig opbergen. Het tasje heeft een handig lang hengsel en een kort pols hengseltje.

€19,95

Tasje My Favorite Cheetah

Hoe leuk is dit tasje met cheetah vachtje? In het harige voorvakje kun je je telefoon kwijt en het midden van het tasje kun je de rest van je spulletjes veilig opbergen. Het tasje heeft een handig lang hengsel en een kort pols hengseltje.

€19,95

Tasje My Favorite Zebra

Hoe leuk is dit tasje met zebravachtje? Dit tasje heeft 2 ritsvakken en 2 vakken met magneetsluiting. Dit tasje heeft het perfecte formaat om je essentials in te bewaren! Het tasje heeft een handig lang hengsel en een kort pols hengseltje.

€19,95

Tas City Girl Black

Halve maanvormige tassen zijn de trend van dit moment! En deze City Girl tas heeft het perfecte formaat om je spulletjes in mee te nemen . De tas kun je schuin langs dragen als een crossbody tas, op de schouder of als een waist bag.

€23,95

Canvas Tas Happy Leopard

Yeaah wij zijn erg blij met onze nieuwe canvas tassen. Ze zijn handy, comfy en erg leuk om naar te kijken. Dit model met kleurrijke leopard print is perfect voor je boodschappen, tijdens het shoppen of school.

€6,95

Canvas Tas Just Let Me Shop

Yeaah wij zijn erg blij met onze nieuwe canvas tassen. Ze zijn handy, comfy en erg leuk om naar te kijken. Dit model met met de tekst "Just let me shop and no one will get hurt" is perfect voor je boodschappen, tijdens het shoppen of school.

€6,95

Canvas Tas Leopard & Thunder

Yeaah wij zijn erg blij met onze nieuwe canvas tassen. Ze zijn handy, comfy en erg leuk om naar te kijken. Dit model met leuke print is perfect voor je boodschappen, tijdens het shoppen of school.

€6,95

Canvas Tas Cheetah Classic

Yeaah wij zijn erg blij met onze nieuwe canvas star tassen. Ze zijn handy, comfy en erg leuk om naar te kijken. Dit model met cheetah print is perfect voor je boodschappen, tijdens het shoppen of school.

€17,95

Canvas Tas Cheetah Off White

Yeaah wij zijn erg blij met onze nieuwe canvas cheetah tassen. Ze zijn handy, comfy en erg leuk om naar te kijken. Dit model met cheetah print is perfect voor je boodschappen, tijdens het shoppen of school.

€17,95
Pagina 1 van 5