Verzending 1-2 werkdagen ♡14 dagen bedenktijd ♡ Gratis verzenden v.a. €50(NL) ♡

We LOVE bags

block
block
Min: €0 Max: €50

Canvas Tas Corduroy Leopard

Yeaah we zijn erg blij met onze nieuwe leopard corduroy canvas tassen. Ze zijn handy, comfy en erg leuk om naar te kijken. Dit model met leopard print is perfect voor je boodschappen, tijdens het shoppen of school.

€14,95

Rugtas Leopard Corduroy

Hoe leuk is deze corduroy rugtas met leopard print? Deze rugtas is comfy, hand en ook nog eens erg leuk om naar te kijken. De rugtas heeft een voorvak met ritssluiting en aan de zijkant zit een vakje waar je eventueel een flesje in kan doen.

€34,95

Canvas Bag Leopard

Yeaah we zijn erg blij met onze nieuwe leopard canvas tassen. Ze zijn handy, comfy en erg leuk om naar te kijken. Dit model met leopard print is perfect voor je boodschappen, tijdens het shoppen of school.

€12,95

The Perfect Belt Bag

Heuptasjes zijn Hotter Than hot ! En wij begrijpen dat wel! Want hoe leuk is dit zwarte heuptasje? Erg makkelijk te combineren en perfect voor naar een festival. Je kan het tasje er ook af halen en de riem zonder tasje dragen. Wij zijn fan, En jij?

€9,95

Heuptasje Black

Heuptasjes zijn Hotter Than hot ! En wij begrijpen dat wel! Want hoe leuk is dit zwarte heuptasje? Erg makkelijk te combineren en perfect voor naar een festival. Wij zijn fan, En jij?

€17,95

Heuptasje Light Brown

Heuptasjes zijn Hotter Than hot ! En wij begrijpen dat wel! Want hoe leuk is dit heuptasje met harige klep? Erg makkelijk te combineren en perfect voor naar een festival. Wij zijn fan, En jij?

€17,95

Heuptasje The Real Leopard

Heuptasjes zijn Hotter Than hot ! En wij begrijpen dat wel! Want hoe leuk is dit heuptasje met leopard printje? Erg makkelijk te combineren en perfect voor naar een festival. Wij zijn fan, En jij?

€17,95

Heuptasje Grey Snake

Heuptasjes zijn Hotter Than hot ! En wij begrijpen dat wel! Want hoe leuk is dit grijze snake print heuptasje? Erg makkelijk te combineren en perfect voor naar een festival. Je kan het tasje er ook af halen en de riem zonder tasje dragen.

€19,95

Heuptasje Snake

Heuptasjes zijn Hotter Than hot ! En wij begrijpen dat wel! Want hoe leuk is dit grijze snake print heuptasje? Erg makkelijk te combineren en perfect voor naar een festival. Je kan het tasje er ook af halen en de riem zonder tasje dragen.

€19,95

Tas Round It Girl Snake

Ronde tasjes zijn Hotter than Hot! En hoe leuk is dit ronde tasje met snake print? Erg makkelijk te combineren en perfect voor elke gelegenheid!. Wij zijn fan, En jij?

€27,95

Round Leopard Bag

Ronde tasjes zijn Hotter than Hot! En hoe leuk is dit ronde hairy tasje met leopard printje? Erg makkelijk te combineren en perfect voor elke gelegenheid!. Wij zijn fan, En jij?

€28,95

Tas Beautiful Mesh

Hoe leuk is deze unieke on-trend tas? Erg makkelijk te combineren met je outfit.

€27,95
Pagina 1 van 4