Verzending binnen 1-2 werkdagen♡14 dagen bedenktijd ♡ Gratis verzenden v.a. €50,- ♡

We LOVE bags

block
block
Min: €0 Max: €50

Canvas Tas Autumn Leopard

Yeaah wij zijn erg blij met onze nieuwe leopard tassen. Ze zijn handy, comfy en erg leuk om naar te kijken. Dit model met leopard print is perfect voor je boodschappen, tijdens het shoppen of school.

€12,95

Canvas Tas Corduroy Leopard

Yeaah we zijn erg blij met onze nieuwe leopard corduroy canvas tassen. Ze zijn handy, comfy en erg leuk om naar te kijken. Dit model met leopard print is perfect voor je boodschappen, tijdens het shoppen of school.

€14,95

Canvas Tas Leopard & Thunder

Yeaah wij zijn erg blij met onze nieuwe canvas tassen. Ze zijn handy, comfy en erg leuk om naar te kijken. Dit model met leuke print is perfect voor je boodschappen, tijdens het shoppen of school.

€6,95

Canvas Tas Just Let Me Shop

Yeaah wij zijn erg blij met onze nieuwe canvas tassen. Ze zijn handy, comfy en erg leuk om naar te kijken. Dit model met met de tekst "Just let me shop and no one will get hurt" is perfect voor je boodschappen, tijdens het shoppen of school.

€6,95

Tas My Favorite Teddy Bag

Hoe leuk is deze zachte teddy tas? Deze leuke tas heeft een gesp aan de voorkant die sluit met een magneetknop. De tas heeft ook een rits, handige kleine zakjes aan de binnenkant en wordt geleverd met een afneembare schouderriem.

€24,95

Tas My Favorite Furry Leopard Bag

Hoe leuk is deze zachte furry leopard tas? Deze leopard tas heeft een gesp aan de voorkant die sluit met een magneetknop. De tas heeft ook een rits, handige kleine zakjes aan de binnenkant en wordt geleverd met een afneembare schouderriem.

€24,95

Wallet Bag Cheetah Classic

Hoe leuk is dit tasje wat tevens ook een portemonnee is? In het harige voorvakje kun je je telefoon kwijt en het midden van het tasje kun je al je pasjes en (klein) geld kwijt. Het tasje heeft een handig lang hengsel en een kort pols hengseltje.

€18,95

Rugtas Leopard Corduroy

Hoe leuk is deze corduroy rugtas met leopard print? Deze rugtas is comfy, handy en ook nog eens erg leuk om naar te kijken. De rugtas heeft een voorvak met ritssluiting en aan de zijkant zit een vakje waar je eventueel een flesje in kan doen.

€34,95
Pagina 1 van 3