Verzending binnen 1-2 werkdagen♡14 dagen bedenktijd ♡ Gratis verzenden v.a. €75 ♡

We LOVE bags

block
block
Min: €0 Max: €50

Gratis Canvas Tas

Wij bestaan 4 jaar! En daarom geven wij vandaag 400 "one of a kind" canvas tassen GRATIS weg! Maak je keuze uit een van deze printjes Wees er snel bij want OP =OP 1 tas per persoon * Indien er meerdere worden besteld wordt er maar 1 opgestuurd.

€7,95 €0,00

Canvas Tas Bananas

Yeaah wij zijn erg blij met onze nieuwe canvas tassen. Ze zijn handy, comfy en erg leuk om naar te kijken. Dit model in de kleur licht blauw met banaantjes print is perfect voor je boodschappen, voor een dagje strand of tijdens de vakantie.

€9,95

Canvas Tas Corduroy Leopard

Yeaah wij zijn erg blij met onze nieuwe leopard corduroy tassen. Ze zijn handy, comfy en erg leuk om naar te kijken. Dit model met leopard print is perfect voor je boodschappen, tijdens het shoppen of school.

€14,95

Bum Bag Cheetah

Heuptasjes zijn Hotter Than hot ! En hoe leuk is dit (heup) tasje met cheetah vachtje ? Het leuke van dit (heup)tasje dat er een extra hengsel bij zit zodat je deze ook als schoudertas kunt gebruiken.

€17,95

Heuptasje Stud Revival

Heuptasjes zijn Hotter Than hot ! En wij begrijpen dat wel! Want hoe leuk is dit zwarte heuptasje met studs? Erg makkelijk te combineren en perfect voor naar een festival. Wij zijn fan, En jij?

€17,95

Heuptasje Studs

Heuptasjes zijn Hotter Than hot ! En wij begrijpen dat wel! Want hoe leuk is dit zwarte heuptasje met studs? Erg makkelijk te combineren en perfect voor naar een festival. Wij zijn fan, En jij?

€17,95

Heuptasje Black

Heuptasjes zijn Hotter Than hot ! En wij begrijpen dat wel! Want hoe leuk is dit zwarte heuptasje? Erg makkelijk te combineren en perfect voor naar een festival. Wij zijn fan, En jij?

€17,95

Canvas Tas Happy Leopard

Yeaah wij zijn erg blij met onze nieuwe canvas tassen. Ze zijn handy, comfy en erg leuk om naar te kijken. Dit model met kleurrijke leopard print is perfect voor je boodschappen, tijdens het shoppen of school.

€7,95

Canvas Tas Just Let Me Shop

Yeaah wij zijn erg blij met onze nieuwe canvas tassen. Ze zijn handy, comfy en erg leuk om naar te kijken. Dit model met met de tekst "Just let me shop and no one will get hurt" is perfect voor je boodschappen, tijdens het shoppen of school.

€7,95

Heuptasje The Real Leopard

Heuptasjes zijn Hotter Than hot ! En wij begrijpen dat wel! Want hoe leuk is dit heuptasje met leopard printje? Erg makkelijk te combineren en perfect voor naar een festival. Wij zijn fan, En jij?

€17,95

Heuptasje Light Brown

Heuptasjes zijn Hotter Than hot ! En wij begrijpen dat wel! Want hoe leuk is dit heuptasje met harige klep? Erg makkelijk te combineren en perfect voor naar een festival. Wij zijn fan, En jij?

€17,95

Heuptasje Snake

Heuptasjes zijn Hotter Than hot ! En wij begrijpen dat wel! Want hoe leuk is dit grijze snake print heuptasje? Erg makkelijk te combineren en perfect voor naar een festival. Je kan het tasje er ook af halen en de riem zonder tasje dragen.

€19,95
Pagina 1 van 4