☆ BINNEN 1 WERKDAG VERZONDEN ☆ BINNEN 30 DAGEN RETOURNEREN☆ VEILIG ACHTERAF BETALEN ☆ GRATIS VERZENDING V.A €75,- ☆

Truien

Truien
block
block
Min: €0 Max: €50

Fashion Suprise Box

Dit is een hele leuke actie- al zeggen we het zelf. Deze FASHION-SURPRISE-BOX met zomerse kleding en accessoires met mega korting mag je niet missen! De voorraad bestaat enkel uit topstukken en is zeer beperkt dus we raden je aan SNEL te zijn.

€149,95 €49,95

Hoodie Die For It Blauw

Hoe leuk is deze blauwe sweater/ hoodie met tekst . Deze hoodie heeft een capuchon met trekkoordjes en een zak aan de voorkant. Combineer hem op een basic jeans , we love the look!

€29,95

Dor Hoodie Rood

Deze mooie hoodie heeft de perfecte " 90's vintage look". De sweater is rood en heeft witte letters en is daardoor super leuk te combineren met een basic jeans.

€29,95

Hoodie Die For It Zwart

Hoe leuk is deze zwarte sweater/ hoodie met tekst . Deze hoodie heeft een capuchon met trekkoordjes en een zak aan de voorkant. Combineer hem op een basic jeans , we love the look!

€29,95

Sweater Berkley White

Sweater Love! Deze "Vintage look "sweater maakt jouw outfit helemaal compleet.Leuk om te combineren met een stoere jeans of een leuk rokje.

€29,95

Sweater Forever Girl

Deze te mooie sweater heeft de perfecte " 90's vintage look". De sweater is wit en heeft lichtblauwe letters en is daardoor super leuk te combineren met een basic jeans

€34,95

Dor Hoodie Beige

Deze mooie hoodie heeft de perfecte " 90's vintage look". Deze hoodie is beige en heeft beige letters en is daardoor super leuk te combineren met een basic jeans

€34,95

Dor Hoodie Zwart Beige

Deze mooie hoodie heeft de perfecte " 90's vintage look". De sweater is zwart en heeft zwarte letters en is daardoor super leuk te combineren met een basic jeans

€34,95

Dor Hoodie Wit Blauw

Deze mooie hoodie heeft de perfecte " 90's vintage look". De sweater is wit en heeft lichtblauwe letters en is daardoor super leuk te combineren met een basic jeans

€34,95

Sweater Tiger Antraciet Grijs

Deze leuke sweater wil je nooit meer uit. Deze stoere sweater met print maakt jouw outfit helemaal compleet.Leuk om te combineren met een stoere jeans of een leuk rokje.

€34,95

Sweater Dor Beige

Oversized sweaters zijn heerlijk voor deze tijd van het jaar. Deze beige oversized sweater is aan twee kanten te dragen waardoor je de print op de voor of op de achterkant kunt dragen.

€34,95

Sweater Dor Grijs

Oversized sweaters zijn heerlijk voor deze tijd van het jaar. Deze grijze oversized sweater is aan twee kanten te dragen waardoor je de print op de voor of op de achterkant kunt dragen.

€34,95
Pagina 1 van 3