☆ MAKING YOU HAPPY SINCE 2015 ☆ 30 DAGEN RETOURRECHT ☆ BINNEN 1 WERKDAG VERZONDEN ☆ VEILIG ACHTERAF BETALEN ☆ ☏ +31641308936 ☆

Klachten

Mocht het onverhoopt voorkomen dat er iets mis gaat dan horen we dat graag, zodat we onze service in de toekomst daarop kunnen aanpassen.

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar [email protected] wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Mocht je vragen hebben waarom je bestelling nog niet is verstuurd? Wij hebben sommige bestsellers en customized naam armbandjes  die een levertijd hebben, dit staat bij het artikel aangegeven.

VOOR VRAGEN OVER BESTELLINGEN KUN JE MAILEN NAAR [email protected]

Indien je liever telefonisch contact wil zijn we van maandag t/m vrijdag tussen 12.00 - 17.00 bereikbaar op 

06-41308936

Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.