verzending 1-2 werkdagen ♡ gratis verzenden v.a. €50(NL) ♡ 14 dagen bedenktijd

NIEUW

block
block
Min: €0 Max: €150

Ketting Gun

Hoe leuk is dit unieke kettinkje? Dit kettinkje met pistooltje is erg subtiel en erg leuk te combineren met je andere kettinkjes. Het kettinkje is gemaakt van stainless steel.

€14,95

Ketting 5 Little Coins

Mooie zilver of goudkleurig kettinkje met 5 kleine coins. Leuk te combineren met je andere kettinkjes.

€12,95

Ketting Shell

Wij zijn helemaal weg van dit fijne kettinkje met echt schelpje . Dit kettinkje is erg subtiel en erg leuk te combineren met je andere kettinkjes of de bijpassende oorbellen.

€12,95

Ketting Vintage Sun

Hoe leuk is dit mooie kettinkje met ronde bedel? Dit kettinkje is erg subtiel en erg leuk te combineren met je andere kettinkjes of de bijpassende oorbellen.

€14,95

Oorbellen Trend Star

Oorringetjes met bedeltjes zijn HOTTER than Hot! En met deze cuties zit jij helemaal goed. Aan het ringetje hangt een bedeltje met een sterretje.

€8,95

Oorbellen Trend Cross

Oorringetjes met bedeltjes zijn HOTTER than Hot! En met deze cuties zit jij helemaal goed. Aan het ringetje hangt een bedeltje met een kruisje.

€8,95

Oorbellen Trend Moon

Oorringetjes met bedeltjes zijn HOTTER than Hot! En met deze cuties zit jij helemaal goed. Aan het ringetje hangt een bedeltje met een maantje.

€8,95

Armband Seductive

Armbandjes zijn perfect om te combineren met je outfit! En hoe leuk is deze versie met 5 kleine bedeltjes. Combineer deze basic armband met je andere sieraden of met je horloge.

€12,95

Armband The World

Maak jouw armparty compleet met dit leuke armbandje Het armbandje heeft als bedel een wereldbol. Van dit armbandje zul je eindeloos plezier hebben want deze is gemaakt van stainless steel.

€12,95

Ring The World

Deze ring met vintage coin kun je eindeloos combineren met je sieraden. Deze ring is gemaakt van stainnless steel en verkleurt dus niet.

€12,95
Pagina 1 van 19

NIEUW bij Fashion-Click: 

DE NIEUWSTE ON-TREND ACCESSOIRES VIND JE HIER

JAAA!! We hebben alweer de nieuwste trends op voorraad zoals je van ons gewend bent! De nieuwste trends en fashion accessoires uit binnen- en buitenland. Bij ons scoor je ze als eerste! Wacht niet te lang: Ready, set, GO!