★ BLACK FRIDAY DEAL -30% KORTING OP ALLES! GEBRUIK CODE: JUSTBLACK2020 ★

Retourneren

Ben je niet helemaal tevreden met je bestelling? NO Worries :) Bij Fashion-Click heb je de mogelijkheid je bestelling terug te sturen.

Je kan je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden annuleren door een mail te sturen naar [email protected]. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je bestelling retour te sturen. Na ontvangst zullen wij het aankoopbedrag binnen 14 werkdagen terugbetalen of crediteren bij afterpay.

LET OP!


Uitgesloten van retourrecht:  Oorbellen/ earcuffs en mondkapjes  i.v.m. hygiene en persoonlijk voor jouw gemaakte sieraden.

  • Geretourneerde artikelen dienen nieuw en ongebruikt te zijn en in de originele verpakking te zitten. Retouren die hier niet aan voldoen, of waarvan de verpakking ernstig is beschadigd of artikelen die zijn gebruikt worden geweigerd en teruggestuurd.
  • Retouren die te laat binnen komen worden niet geaccepteerd en teruggestuurd.
  • Vergeet bij verzending van je retour niet je ordernummer, product(en) van retour te vermelden
  • Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 werkdagen na ontvangst van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde ontvangen is.
  • Stuur je een gedeelte van je order retour? Dan krijg je alleen het bedrag van de geretourneerde items teruggestort. Let op, heb je een bestelling geplaatst van meer dan €50,- dan heb je de verzendkosten van je order van ons cadeau gekregen. Mocht je totale order bedrag na retourneren onder de €75,- belanden, brengen we als nog de verzendkosten van je order in rekening.

Heb je gebruik gemaakt van achteraf betalen?

Dan hoef je het openstaande bedrag niet meer te betalen.

De verzendkosten (dit zijn de kosten die je betaald wanneer het product vanuit ons naar jou verstuurd wordt) worden terugbetaald wanneer de gehele bestelling wordt geretourneerd. Als er een deel van de bestelling wordt geretourneerd, worden de verzendkosten niet vergoed.

De retourkosten (dit zijn de kosten die je betaald hebt voor het terugsturen van de bestelling naar ons) zijn voor eigen rekening! 

Deze kosten bedragen 4,35 voor een brievenbus pakketje met track en trace en circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website bijvoorbeeld POST NL.

Stuur vervolgens het product met daarbij het retourformulier op eigen kosten terug naar het adres wat aangegeven staat op het retourformulier.

Gebruik bij een retour altijd het retourformulier , anders weten we niet wie de afzender is.


Meld je retour aan door het retourformulier in te vullen en te mailen naar: [email protected]

Het retourformulier kun je hier downloaden. Op het retourformulier staat het retouradres aangegeven.

Zowel het risico van verzenden als de kosten bij een retournering zijn voor eigen rekening van de klant.

Wij raden je aan om een traceerbare manier van verzending te gebruiken naar het correcte adres en het bewijs van verzending te bewaren. 

Vermeld er duidelijk Fashion-click en 3e verdieping op.

Op deze manier kan je altijd bewijzen dat je iets retour hebt gestuurd als dit verdwijnt bij de post. Doe je dit niet en komt het niet aan bij ons, kunnen wij de retourzending niet afhandelen. 

Het retour adres is:

Fashion-Click

Scheepmakershaven 58 3e verdieping
3011 VD Rotterdam