verzending 1-2 werkdagen ♡ gratis verzenden v.a. €50 (NL) ♡ 14 dagen bedenktijd

De nieuwste on-trend accessoires vind je hier

block
block
Min: €0 Max: €70

Enkelbandje Basic

Mooie zilver of goudkleurig enkelbandje met kleine bedeltjes. Makkelijk te combineren met je andere enkelbandjes. Het enkelbandje is verstelbaar op verschillende lengtes, dus voor vrijwel elke enkel is dit fijne enkelbandje geschikt.

€9,95

Enkelbandje Malibu

Hoe leuk is dit goudkleurige enkelbandje met mooie roze kraaltjes?! Erg leuk te combineren met meerdere enkelbandjes bij elkaar. Het enkelbandje is verstelbaar op verschillende lengtes, dus voor vrijwel elke enkel is dit fijne enkelbandje geschikt.

€12,95

Enkelbandje Pink Tassels

Hoe leuk is dit goudkleurig enkelbandje met roze kwastjes? Het enkelbandje is verstelbaar op verschillende lengtes, dus voor vrijwel elke enkel is dit fijne enkelbandje geschikt.

€12,95

Enkelbandje Biarritz

Hoe leuk is dit zilverkleurige enkelbandje met mooie grijze kraaltjes?! Erg leuk te combineren met meerdere enkelbandjes bij elkaar. Het enkelbandje is verstelbaar op verschillende lengtes, dus voor vrijwel elke enkel is dit fijne enkelbandje geschikt.

€12,95

Enkelbandje Acapulco

Hoe leuk is dit goudkleurige enkelbandje met mooie blauwe kraaltjes?! Erg leuk te combineren met meerdere enkelbandjes bij elkaar. Het enkelbandje is verstelbaar op verschillende lengtes, dus voor vrijwel elke enkel is dit fijne enkelbandje geschikt.

€12,95

Enkelbandje Laguna Beach

Hoe leuk is dit goudkleurige enkelbandje met mooie mint kleurige kraaltjes?! Erg leuk te combineren met meerdere enkelbandjes bij elkaar. Het enkelbandje is verstelbaar op verschillende lengtes, dus voor vrijwel elke enkel is dit fijne enkelbandje geschik

€12,95

Enkelbandje Cancun

Mooie goudkleurig enkelbandje met roze kraaltjes. Het enkelbandje is verstelbaar op verschillende lengtes, dus voor vrijwel elke enkel is dit fijne enkelbandje geschikt.

€9,95

Enkelbandje Playa Del Carmen

Mooi zilverkleurig enkelbandje met grijze kraaltjes. Het enkelbandje is verstelbaar op verschillende lengtes, dus voor vrijwel elke enkel is dit fijne enkelbandje geschikt.

€9,95

Enkelbandje All Stars

Mooie zilver of goudkleurig enkelbandje met kleine sterretjes. Leuk te combineren met de bijpassende ketting of armband. Het enkelbandje is verstelbaar op verschillende lengtes, dus voor vrijwel elke enkel is dit fijne enkelbandje geschikt.

€12,95
Pagina 1 van 13