Verzending binnen 1-2 werkdagen♡14 dagen bedenktijd ♡ Gratis verzenden v.a. €50(NL) ♡
block
block
Min: €0 Max: €35

Ernest Horloge Just Another Leopard

Hoe leuk is dit harige leopard horloge? Het leuke van dit horloge is dat het bandje een harige structuur heeft, zo is het net een echt vachtje! Het klokje is rose kleurig.

€19,95 €8,95

Horloge That 80'S Vibe Goud

The 80' S are back! Dit retro horloge heeft een goudkleurige metalen band die je makkelijk zelf in iedere maat kunt verstellen. Het horloge heeft displayverlichting en is voorzien van een stopwatch functie met alarm en is spatwaterdicht.

€21,95

Ernest Horloge Miami Zilver

Prachtig! We hadden al het horloge Ernest New York in deze stijl, maar deze wilden we persé ook in onze collectie hebben!

€19,95

Ernest Horloge L.A Goud

Prachtig! We hadden al het wat horloge's  in deze stijl, maar speciaal voor de smallere polsjes hebben we nu ook dit model. 

€17,95

Ernest Horloge Vintage Goud

Vintage accessoires zijn de trend van dit moment! Bij de sieraden zie je het al veel en nu dus ook bij onze horloges! Dit metalen horloge heeft een rechthoekig klokje. Het horloge heeft een verstelbare sluiting en past om iedere pols.

€21,95

Ernest Horloge Classy Square

Yeaah we hebben weer een hot item in de collectie!! De trend van dit moment is een vierkante kast ! Wij zijn er helemaal weg van<3!

€19,95

Ernest Horloge Leopard Beige Rose

Hoe leuk is dit harige leopard horloge? Het leuke van dit horloge is dat het bandje een harige structuur heeft, zo is het net een echt vachtje!

€19,95

Ernest Horloge Miami Goud

Prachtig! We hadden al het horloge Ernest New York in deze stijl, maar deze wilden we persé ook in onze collectie hebben!

€19,95

Ernest Horloge Moscow

Yeaah we hebben weer een hot item in de collectie!! De trend van dit moment is minimalistisch! Bij de sieraden zie je het al meerdere malen terug komen en nu dus ook bij onze horloges! Wij zijn er helemaal weg van<3!  

€17,95

Horloge Just Another Leopard Brown

Hoe leuk is dit bruine harige leopard horloge? Het leuke van dit horloge is dat het bandje een harige structuur heeft, zo is het net een echt vachtje! Het klokje is rose kleurig.

€19,95 €8,95

Ernest Horloge Miami Gun Black

We hadden al het horloge Ernest New York in deze stijl, maar deze wilden we persé ook in onze collectie hebben!

€19,95

Ernest Horloge Velvet Dark Grey

Yeaah we hebben weer een hot item in de collectie!!  De trend van dit moment is echt de velvet trend! En wij zijn er helemaal weg van<3! Met dit horloge met donkergrijze velvet band zit je helemaal goed!

€21,95
Pagina 1 van 6