verzending 1-2 werkdagen ♡ gratis verzenden v.a. €50 (NL) ♡ 14 dagen bedenktijd
block
block
Min: €0 Max: €40

Philippe Constance It Girl Leopard

Philippe Constance dameshorloge Dit horloge is roestvrijstaal, kan tegen regen en opspattend water en is van hoogwaardige kwaliteit. Het leuke van dit horloge  is dat het bandje een harige structuur heeft, zo is het net een echt vachtje!

€39,95

Philippe Constance It Girl Zilver

Philippe Constance dameshorloge in het zilver. Dit horloge is volledig roestvrijstaal, kan tegen regen en opspattend water en is van hoogwaardige kwaliteit. Het bandje van het horloge is gemaakt van metal strap riem.

€39,95

Philippe Constance It Girl Rose Wit

Philippe Constance dameshorloge met zwarte lederen band en witte kast mer rose omlijsting. Dit horloge is volledig roestvrijstaal, kan tegen regen en opspattend water en is van hoogwaardige kwaliteit. Het bandje van het horloge is gemaakt van leer.

€34,95

Philippe Constance It Girl Mini Rose

Na het succes van ons Philippe Constance It Girl model hebben we voor de smallere polsjes De IT Girl mini. Dit horloge is volledig roestvrijstaal, kan tegen regen en opspattend water en is van hoogwaardige kwaliteit.

€32,95

Philippe Constance It Girl Goud

Philippe Constance dameshorloge in het goud. Dit horloge is volledig roestvrijstaal, kan tegen regen en opspattend water en is van hoogwaardig kwaliteit. Het bandje van het horloge is gemaakt van metal strap riem.

€39,95

Philippe Constance It Girl Mini Goud

Na het succes van ons Philippe Constance It Girl model hebben we voor de smallere polsjes De IT Girl mini. Dit horloge is volledig roestvrijstaal, kan tegen regen en opspattend water en is van hoogwaardige kwaliteit.

€32,95

Philippe Constance It Girl Black

Philippe Constance dameshorloge met zilveren metalen band en zwarte kast.  Dit horloge is volledig roestvrijstaal, kan tegen regen en opspattend water en is van hoogwaardige kwaliteit. Het bandje van het horloge is gemaakt van metal strap riem.

€39,95

Philippe Constance It Girl Rose Goud

Philippe Constance dameshorloge in het rose goud. Dit horloge is volledig roestvrijstaal, kan tegen regen en opspattend water en is van hoogwaardig kwaliteit. Het bandje van het horloge is gemaakt van metal strap riem.

€39,95

Philippe Constance It Girl Medium Rose

Na het succes van ons Philippe Constance It Girl model hebben we voor de smallere polsjes de IT Girl Mini. Dit horloge is volledig roestvrijstaal, kan tegen regen en opspattend water en is van hoogwaardige kwaliteit.

€37,95

Philippe Constance It Girl Medium Goud

Na het succes van ons Philippe Constance It Girl model hebben we voor de smallere polsjes de IT Girl Medium. Dit horloge is volledig roestvrijstaal, kan tegen regen en opspattend water en is van hoogwaardige kwaliteit.

€37,95

Philippe Constance It Girl Medium Mixed

Na het succes van ons Philippe Constance It Girl model hebben we voor de smallere polsjes De IT Girl Medium. Dit horloge is volledig roestvrijstaal, kan tegen regen en opspattend water en is van hoogwaardige kwaliteit.

€37,95
Pagina 1 van 2