☆ BINNEN 1 WERKDAG VERZONDEN ☆ BINNEN 30 DAGEN RETOURNEREN☆ VEILIG ACHTERAF BETALEN ☆ GRATIS VERZENDING V.A €75,- ☆

Hoe bewaar ik mijn sieraden?

  • Geplaatst op
  • Door Quinty
  • 0
Hoe bewaar ik mijn sieraden?

Heb jij ook zoveel sieraden? En weet jij ook niet meer waar je het allemaal moet bewaren? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Want wij hebben sinds kort sieradendoosjes toegevoegd aan ons assortiment. Hoe leuk is dat? Door jouw sieraden in een sieradendoos op te bergen raken jouw sieraden nooit meer door elkaar of in de knoop.

Sieradendoosjes zijn de ideale oplossing, om jou sieraden netjes te bewaren. Vaak bewaren we sieraden in zakjes, verschillende kleine doosjes of liggen ze los in bijvoorbeeld een la. Handig? Nee dat zeker niet. Want hoe fijn is het om al jouw sieraden netjes bij elkaar te kunnen opbergen. Zo raak je ook nog is minder snel iets kwijt.

 

Wij hebben een aantal sieradendoosjes geselecteerd, speciaal voor jou!

 

 

Sieraden doosje travel with me

Wil jij je sieraden in style bewaren? Dan past dit leuke sieradendoosje echt bij jou. Je kunt hierin verschillende sieraden kwijt, oorbellen, ringen, kettingen. Door het ideale formaat (16cm x 11cm) kun je dit sieradendoosje ook gemakkelijk mee nemen als je op reis gaat. Dit sieradendoosje is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. Beige, roze of mint.  

 

Sieraden doos luxery

Deze luxe sieraden doos is twee-laags waardoor hij voldoende ruimte heeft om al jouw sieraden in op te bergen. Dierbaren sieraden? Dan is deze sieraden doos echt wat voor jou! Want je kunt namelijk deze doos op slot doen met een sleuteltje. Deze sieradendoos in verkrijgbaar in twee verschillende kleuren, roze en zwart.

 

Ringkussentje velvet

Voor de echte ringen liefhebbers hebben wij ook een ringkussen toegevoegd aan onze collectie. Met deze ringkussen kun jij al jouw ringen netjes en bij elkaar bewaren. Verkrijgbaar in twee verschillende kleuren, velvet green en velvet blue.

 


Hoe fijn is dat? Een sieradendoosje om dus al jouw favorieten sieraden in op te bergen? Nooit meer zoeken, nooit meer in de knoop en de kans op beschadigen is ook nog is verlaagd. Kortom een sieradendoos is onmisbaar voor jouw collectie.

 

xoxo

Fashion - Click

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.