★ SINCE 2015 ★ 30 DAGEN RETOURRECHT ★ VEILIG ACHTERAF BETALEN ★ VANDAAG GRATIS VERZENDING

5x Waarom scrunchies zo populair zijn + styling tips

 • Geplaatst op
 • Door Quinty
 • 0
5x Waarom scrunchies zo populair zijn + styling tips

Ken je dat gevoel van s’ochtends opstaan en in de spiegel kijken en denken… Bad Hair Day alarm…..! Gelukkig hebben we altijd nog de razend populaire scrunchies om deze bad hair day te voorkomen! De scrunchie is ideaal om je outfit een flinke boost te geven.

Waarom zijn de scrunchies zo populair?

 1. De Scrunchie is terug van weg geweest en niet meer uit het straatbeeld weg te denken. En hoe leuk is dat? Want voor wie in de 90S is opgegroeid, heeft ongetwijfeld met deze “ oldskool wokkel rond gelopen. En ook nu kunnen we om deze trend niet meer heen. 

 2. De scrunchies zijn tegenwoordig in allerlei verschillende kleuren, prints en stofjes te vinden. En daardoor kun je ze matchen met iedere outfit, hoe leuk is dat?

 3. Wist je dat scrunchies ook nog eens veel beter voor je haar zijn? Elastiekjes met zo’n stukje metaal erin blijft je haar aan vast zitten en daardoor breekt dit af. Scrunchies bestaan uit een elastiek met daar omheen een geplooid zacht stuk stof, daardoor is hij super fijn voor je haar en breekt het dus niet af.

 4. Scrunchies worden ook gezien als sieraad. Ze staan bijvoorbeeld super hip om je pols. Super handig om deze als armband te dragen want ben je je haar even zat dan heb je altijd een ‘hip’ elastiek om je pols i.p.v. een saai zwart bandje. Super leuk dus om om je pols te dragen.

 5. De scrunchie is ideaal om in je haar te gooien als  je een bad hairday hebt, want een scrunchie bind je gemakkelijk vast om bijvoorbeeld een knot of een staart.

 

scrunchie-leopard-print-velvet

 

Bestsellers

 • Leopard velvet Scrunchie, hoe leuk is het om op een subtiele manier jou liefde voor de leopard print te laten zien met deze zachte leopard scrunchie.

 • Scrunchie black velvet, Deze zwarte zachte scrunchie past letterlijk bij iedere outfit. En met deze scrunchie ben je helemaal on trend!

 • Scrunchie New York Black. Van deze glitter scrunchie wordt iedereen blij. En hij is ook nog is perfect voor iedere feestelijke gelegenheid.

 

scrunchies-bestseller-zwart-glitter-velvet-luipaard

 

Stylingtips 

De meest voor de hand liggende is de paardenstaart. Je kunt kiezen voor een strakke paardenstaart laag of hoog voor de stoere look. Of kies voor de speelse look door een losse paarden staart te maken met wat losse plukken aan de voorkant.

 

Voor de “comfy look “ kun je kiezen voor half los, half vast. Hiervoor pak je het haar van oor tot oor en zet je op je kruin vast door middel van een staart of een speelse knot. De rest van je haar kun je met een grove krultang krullen voor het speelse effect. Ook als je een pony hebt is deze haarstijl een echte aanrader.

 

Voor wie liever voor de “casual look” kiest, kun je de scrunchie dragen om een knot. Of bijvoorbeeld een scrunchie om een haardonut te binden.

 

scrunchie-styling-tips-haarstijlen-met-donut

 

Met een scrunchie maak je iedere knot of staart veel leuker! Wil je weten hoe je deze bovengenoemde haarstijlen maakt? Lees dan de blog over haarstijlen met scrunchie. Waarin alles stap voor stap wordt uitgelegd.

Reacties

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.