☆ BINNEN 1 WERKDAG VERZONDEN ☆ BINNEN 30 DAGEN RETOURNEREN☆ VEILIG ACHTERAF BETALEN ☆ GRATIS VERZENDING V.A €75,- ☆

Dit is waarom je deze zomer een paspoorthoesje nodig hebt

Dit is waarom je deze zomer een paspoorthoesje nodig hebt

Je paspoort is waarschijnlijk het belangrijkste item dat je meeneemt op vakantie. Des te meer reden om deze vakantie essential zo goed mogelijk te bewaren. Gelukkig hebben we hier een super stylish oplossing voor: paspoorthoesjes! Dit is waarom jij deze zomer echt niet zonder een trendy paspoorthoesje kan.

Met een hoesje valt je paspoort extra op 

Met een opvallend hoesje eromheen, zoals dit trendy metallic exemplaar, valt je paspoort éxtra op in je tas. Nooit meer last minut paniek omdat je je paspoort niet kunt vinden, want met een opvallend hoesje is je paspoort niet meer te missen. Nog een voordeel: je zal je paspoort nu een stuk minder snel kwijtraken of ergens laten slingeren. 

Paspoorthoesjes zorgen voor meer ruimte 

Je kunt niet alleen je paspoort kwijt in zo een handig hoesje, maar je kunt er ook nog drie pasjes in opbergen. Ideaal voor je pinpas, rijbewijs en verzekeringspasje. Zo heb je alle belangrijke dingen bij elkaar, en hoef je niet onnodig met een portemonnee te zeulen. 

Je paspoort wordt beschermd

De hoesjes zorgen er niet alleen voor dat je paspoort er een stuk stijlvoller uitziet, ze bieden ook nog eens extra bescherming. De stevige paspoorthoesjes beschermen je paspoort tegen vouwen, scheuren en water. Superhandig! 

Je herkent je paspoort altijd terug

Als je eerder in een groep hebt gereisd, weet je dat het vrijwel onmogelijk is om alle paspoorten uit elkaar te houden. Niet zo gek natuurlijk, want ze zien er allemaal hetzelfde uit. Dat probleem is verleden tijd met een leuk, persoonlijk hoesje om je paspoort heen. Hierdoor herken je altijd je eigen paspoort terug en weet je precies welke van jou is. Daarnaast is het ook gewoon superleuk om samen met je reisbuddies voor matching paspoorthoesjes in verschillende kleuren te gaan ;).

Paspoorthoesjes zijn hot

Er zijn genoeg redenen waarom paspoorthoesjes een handige vakantie musthave zijn, maar eerlijk gezegd hebben we natuurlijk helemaal geen reden nodig. De hoesjes zien er hartstikke hip uit en fleuren je saaie paspoort zó op. Zo kom je toch helemaal in een vacay mood?

Meer dan genoeg reden om een paspoorthoesje aan te schaffen dus. Bereid je helemaal voor op je vakantie en shop ze hier:

Met een paspoorthoesje ben jij helemaal ready voor je vakantie. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.