Making women happy since 2015 ☆ Goeie Service ☆ Verzending 1-2 werkdagen ☆ Achteraf betalen

Oorbellen trends van dit moment

Oorbellen trends van dit moment

De feestmaand komt er weer aan en dat is toch wel het perfecte moment om eens flink uit te pakken met mooie sieraden. Of om ze onder de boom te vragen natuurlijk! Vandaag gaan we het daarom hebben over de hotste oorbellen van het moment. Wat zijn de oorbellen trends die je dit najaar echt niet mag missen? Lees snel verder.

Oorbellen trends voor het najaar

V-oorbellen

Het kan je vast niet zijn ontgaan dat oorbellen met een v-tje hot zijn. Wie zette deze trend in sieradenland? Modehuis Louis Vuitton sprong in op de logotrend in modeland en daar is de V natuurlijk een groot onderdeel van. De sieraden met v konden dus niet meer ontbreken in het sieradendoosje van menig fashionista. En ook andere sieradenmerken gaan aan de slag met v-oorbellen. Hot!

oorbellen v the new it girl

 

Bar chain oorbellen

Speels, sexy en helemaal on trend: dat zijn de bar chain oorbellen. De wat? Oorbellen met een staafje en een kettinkje dus. De bar oorbellen zijn al even populair, want lekker minimalistisch en stijlvol, maar daar komt nu dus een speels kettinkje bij. En het leuke van deze oorbellen? Je hoeft niet aan elk oor hetzelfde modelletje te dragen. Een kant een bar oorbel en in het andere oor alleen opvallende knopjes dus. Doen!

oorbellen hoops coin

 

Hoops oorbellen

Als je een ninties kind bent, komen de oorringen je vast bekend voor. Maar vooruit: ze zijn dit najaar in een ander jasje gestoken. Want ze zijn er dit seizoen in héél veel verschillende soorten en maten: meerdere ringen en coins aan elkaar maar ook de wat meer standaard ringen, of juist hoops oorbellen met een vormpje eraan. Hip!

v oorbellen

Oorbellen met bedeltjes

Dan hebben we natuurlijk nog oorbellen met bedeltjes. Van dieren tot oorbellen met geometrische vormen tot sterren en planeten. Je mag helemaal losgaan. En omdat het alleen aan je oorbel hangt, blijft het toch redelijk subtiel. Wil je toch iets meer opvallen? In een oor meerdere oorbellen met bedeltjes mag. Kun je lekker uitpakken!

oorbellen met bedeltjes

 

Voor welke oorbellen ga jij?

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.