☆Making women happy since 2015 ☆ Goeie Service ☆ Verzending 1-2 werkdagen ☆ Veilig achteraf betalen ☆

Welke sieradenkleur past het beste bij jou?

Welke sieradenkleur past het beste bij jou?

Ben jij gek op sieraden? Maar weet je niet zo goed welke kleur nu eigenlijk goed bij je past? Wij zetten op een rijtje waar je op moet letten als je een sieradenkleur kiest. Zilver en goud zijn natuurlijk vrij standaard, maar sinds een paar jaar is ook roségoud populair. Voor welke kleur moet je gaan? Dat hangt van een aantal factoren af...

Sieradenkleur kiezen

Welke ondertoon heb je?

Mocht je benieuwd zijn welke kleur nu het beste bij jouw teint past, lees dan vooral verder. De ondertoon van je huid is belangrijk als het gaat om het kiezen van een sieradenkleur. Er zijn verschillende ondertonen: koel, warm of neutraal. Hoe kom je erachter welke ondertoon je hebt? Easy! Kijk naar de aderen op je polsen. Zijn je aderen blauw of paars? Dan heb je een koele ondertoon. Zijn ze meer groen? Dan heb je een warme ondertoon. Is het een mix? Dan heb je een neutrale ondertoon. Meestal hebben mensen met blauwe, groene of grijze ogen en een lichte haarkleur een koele ondertoon. Bruine ogen, donkere huid of donker haar? Dan heb je meestal een warme ondertoon.

 

welke sieraad past bij je huidskleur

 

Perfecte match

Koele ondertoon? Dan passen lichte, zilveren sieraden het beste bij jouw huid. 

Warme ondertoon? Dan passen gouden sieraden prachtig bij jou! Het geeft je gezicht die extra warme gloed. Jij kan dus makkelijk die mooie gouden ketting met letter scoren. Lucky you! Ook roségouden sieraden passen goed bij jouw teint. 

Neutrale ondertoon? Dan ben je helemaal een mazzelaar, dan passen alle drie de kleuren goed bij jou. 

 

Style & smaak

Belangrijk om te onthouden is: er gaat niets boven jouw persoonlijke smaak. Ben jij gek op zilveren sieraden, maar past het niet zo bij je ogen, haarkleur of teint? Niet belangrijk, als jij draagt waar jij je lekker bij voelt, dan is dat het allerbelangrijkste. Daarnaast kun je nog naar je stijl kijken als het aankomt om een sieradenkleur kiezen. Is je style netjes of juist stoer? Kies een kleur die daar het
beste bij past.

 

goud-rosegoud-zilver-wat-past-bij-mij


Mixen van sieradenkleuren

Kun je echt niet kiezen? Mix en matchen kan natuurlijk altijd, maar let op er is één gouden regel, anders wordt het te heftig. Let op dat de stijl van de sieraden hetzelfde blijft, op die manier zorg je ervoor dat het toch nog een geheel blijft. Ga je voor dunne armbandjes? Zorg dan dat de rest van je sieraden ook minimalistisch zijn als je ze in verschillende kleuren draagt.

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.